oh, it's me

2012-01-31 / 17:26:02 / foto - människor
Dagen var seg, men inte så jobbiga timmar. Ska nu plugga på geografiprovet som vi har imorgon. Jag var oxå och köpte tyg idag med Signe. Vi ska sy en varsin bäbidräkt ^^ Hihi.
http://www.jacobsen-publications.dk/page21927.aspx den som är längst ner till vänster ska vi sy! :)

purple balloon

2012-01-30 / 19:40:01 / foto - saker
Kom just hem från innebäändyn. Tränade alltså med damlaget :} Roligare än vanligt faktiskt! Har hunnit gå i duschen oxå och nu sitter jag och smaskar på en macka. Kartförhör imorgon, och det är chill, för jag kan den jättebra! Det är bara den andra kartan, som vi har till torsdag, som jag ännu inte kan. Och där emellan är det ju geografiprov som jag sagt redan. Men det tror jag faktiskt att jag kan ganska bra det!!
Skoldagen gick förresten smärtfritt! Volleyboll på idrotten, det var verkligen skoj! Sen matte, där pratade vi typ bara, och det slutade med att vi pratade om färgblindhet? vi är random, jagvet. Sen lästimme på hissan, HÄRLIGT! Och sen bara chillfinska, ålandspankaka (♥) och religion. Vi hade förhör i religionen, och det gick bra. Efter lite smygtitt ^^ buusigt!

snowwalk

2012-01-29 / 13:49:20 / foto - natur
Har varit ute på en 1timmes promenad på isen med Signe och Iris. Mysigt, men kallt :} Sitter nu och dricker smoothie som jag lagade just. Gott!! Gjorde såklart aldrig instuderingsfrågorna igår, men ska faktiskt göra dem idag. Är hur trött som helst, och skulle bara vilja slappa hela dagen idag, och det tänker jag nog göra oxå =^.^= <-- KISSEEEEH.

dagens efterrätt ⇩

2012-01-28 / 19:28:57 / foto - ätbart
Till efterrätt idag blev det chokladmousse med grädde, och jag måste såklart sätta strössel på så att jag kunde fotografera den ^^ Ridningen idag gick helt okej, hade Alice, och det var ganska ovant. Ska försöka göra instuderingsfrågor till geografin ikväll, fast klockan redan är halv 9.. får se hur det blir!!

'rosor är röda'

2012-01-28 / 10:55:44 / foto - saker
Hej! Sorry för det deprimerande inlägget igår!! Hehe.. Jag ska snart och rida (haha) sen hade jag tänkt att göra lite instuderingsuppgifter till geografiprovet som vi har på onsdag. Sen har vi ju oxå ett kartförhör till tisdag och ett till torsdag. Det första är bara länder och huvudstäder, och typ alla dom kunde jag från förut. Så det behöver jag inte plugga på lika mycket som det andra ^^ Aja, hörs kanske senare!

fml..

2012-01-27 / 17:52:29 / foto - övrigt
Alltså just nu är jag bara irriterad och förbannad. Jag kommer 4 veckor i rad missa ridningen.. Skoj? FAN HELLER. Jag kom just hem efter att ha ätit en ful, jävla fettig pizza (jo, det var gott, det var det. Men är som sagt förbannad) fml asså. ÅÅÅÅÅÅH! Pallar inte nu.
[bilden passar ganska bra in nu]

september is the past

2012-01-26 / 16:34:30 / foto - människor
september från rockof. tagen med min gamla kamera.
Hejhej! Skolan började med ett alltför långt matteprov, som inte många hann göra klart. Men jag hann, även fast jag kutade igenom de sista uppgifterna, så hann jag i alla fall. Sen var det chilltimmar. Hade varken på franskan eller finskan våra vanliga lärare, så det var chill. Sen två timmar Rickard, och där emellan ålandspankaka ♥ Var efter skolan till baltichallen för att ha innebandy, men kunde inte träna p.g.a. min fot. Och när jag kom hem hittade jag en stor jävla godispåse på mitt skrivbord. Hur jävla gött är inte det?! Fredag imorgon --> sköönt! Sen heeelg!!!

fly away to the moon and back

2012-01-25 / 19:52:13 / foto - djur
[Just nu kom jag och tänka på alla fina sommarkvällar, när det var lite sådär halvkyligt och massor med mygg. Och sommardagarna som är varma och ljusa. Åhh, längtar till sommaren!!]
Shalom!! Sitter just nu och tuggar på min semla. Gott! Dagen såg ut som så, att jag var mina 5 timmar i skolan (5 lektioner iaf) och efter dom timmarna stack jag hem, väntade på att Joel skulle komma med bussen, och sen när han kom gick vi till ämbetshuset för att skaffa skattekort! Det gick snabbt och smidigt så sen gick vi till KappAhl för att ge våra skattekort (eftersom vi jobbade där igår) sen gick jag hem, gejmade lite Tetris, åt broccolisoppa till middag, sen stack jag till Signe och plugga matteprov och busade med grannpojkarna. Sen kom jag hem och gick i duschen, ojojoj, detaljerad dag här!! ^^

autumn is beautiful

2012-01-24 / 15:22:45 / foto - natur
Halloj! Igår spelade jag tetris mot hanna, och den dumma ungen rankade ner mig från 8 till 4.. Men det var roligt ändå att spela! Och jag vann faktiskt några ggr ;) Idag var det en vanlig tisdag då. Efter skolan gick jag hem, men skulle tillbaka till 3 för att gå på utvecklingssamtal.. blää.. Nå, fick ju ändå bara positiv feedback, så det var ju skoj! :) Nu fick man ju höra vad lärarna egentligen tycker om en. Fick sen reda på att det tydligen gick "dåligt" i hissaprovet, fast jag inte fått ut det ännu. Fick inte veta vitsord, men Jan hade tydligen sagt att det gick dåligt. Vad nu dåligt är för honom... Men nu skiter vi i det och blickar framåt! Matteprov på torsdag. Kommer antagligen gå bra, eftersom jag är bra på matte. Hoppas på ett "alla rätt" prov, men för hög ribba kan jag ju inte sätta. Nia är lugnt, såatt. Och ikväll blir det till att käna 30 euro! Hihi, härligt!
börjar få kläm på det här med "långa" inlägg!! :D
Följ mig gärna på bloglovin' förresten!

teeetris..

2012-01-23 / 15:42:12 / foto - människor
Hej! Kollade den sista Arn igår med syster. Myyys! Har gejmat tetris och chillat tiden jag nu varit hemma, okej, bara en och en halv timme, men aja! När jag kom hem låg det en tavla på min säng. Mammoli hade köpt åt mig, taack mamsen!! En bild över NY! Så hon satt upp sen :) Fettsnyyyygg.

gaaaalet!

2012-01-22 / 12:38:10 / foto - människor
Den blåa grädden man blev blå i munnen av ^^

Snygga brudar!

dinnertime!!!

Omg, galen kväll igår! Allt från blåa tungor (av hannas och beccis blåa grädde ^^) till galna busrigningar och skatt! HAHA. Finns film på facebook när jag och Emma spelar Alias! Ojojoj, men vi ägde ut dom andra i alla fall! ;) Vi åt tacos och pannacotta. (PALLA STAVNINGEN) aaaasgott! Sen satt vi och pratade, skrattade, dansade (omg.) och lyssnade på musik :) Härlapärla!!! Vi saknade dock samtidigt Signe som inte kunde komma :( ♥ Jaja! Hejdå!

omg, tävlar igen...

2012-01-22 / 12:04:45 / övrigt
Jag tävlar om ett iPhoneskal från www.iphoneskal.se hos http://www.nattstad.se/camillaglans?id=2323289
Motivering: Jag vill gärna vinna det, eftersom jag skulle vilja köpa en iPhone.. när jag har råd, och då vill jag ha ett snyggt skal till! :D
Skalet: http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=1761
National Series iPhone 4 Case (United Kingdom)

take me to the galaxy

2012-01-21 / 16:22:19 / foto - människor
Hejhej! Ridningen idag gick super! :) Jag har kollat på Arn med syster oxå. ♥ Måste se tvåan så snabbt som möjligt! Annars dör jag! ^^ Jag ska iallafall nu börja fixa mig, och sen pallra mig iväg till Ebba! Vilken härlig kväll det kommer bli!! :D Ha en fin lördagkväll ni underbaringar!!!

sunset of åland

2012-01-20 / 21:42:16 / foto - natur
Hej hörni, sorry att jag alltid bloggar så sent :( Men jaja. Historiaprovet avklarat! (Bara ett till på alla ♥-ans dag Dx) trodde det gick bra. Tills jag förstod att jag har väl högst 1 rätt på 8poängsfrågan. 40 poäng allt som allt på provet. Kommer väl ha sisådär hälften rätt ^^ haha. ojojoj. Mattediagnos hade vi oxå, vilket var superlätt! Jadå. Ja, jag har redan berättat vad som händer imorgon såatt.. godnatt! :) HAHA, DET RIMMA!!!!!!!!! omg..

glittery snowflake

2012-01-19 / 19:26:19 / foto - saker
Morjens morjens! Chiiill dag idag. Tillochmed dubbeltimme geografi med Rickard var smärtfritt!! :D Happy chey_97 har just kommit hem från teatern och ska försöka plugga ett sista ryck hissa. PROV IMORGON. Justdet, ska räkna lite matte oxå, fuuu. Jahjah. Freeeeeeeeedag tomorrow (L) sen på lördan bär det av på ridning, och sen till Ebba på KALAS (haha, "kalas"*) *TJEJMIDDAG. SEE U!

mickey mouse jumper

2012-01-18 / 17:31:31 / foto - teckningar
[originalbild]
Hejsaaaan! Idag efter några timmar i skolan fick jag huvudvärk. På syslöjden hittade jag och Signe en URSÖT liten bebis/barn-dräkt, som vi ska sy, eftesom vi ska sy kläder, och vi ville inte sy till oss, så vi syr kanske till våra framtida barn! :D (Vi syr en varsin då alltså..) Sen på musiken spelade och sjöng jag, Hanna, Becci och Ralle vår vackra dansbandslåt, medan Oskar och Mackan dansade vals (?) HAHAH. Sen gick jag heeem. Har nu läst lite på hissaprovet (OMG, JAG ÄR BRA!) och ska väl snart läsa resten ^^ Harebra!

haha, är med och tääävlar ^^

2012-01-17 / 20:45:13 / övrigt
HÄR: http://stenhoff.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-ett-weskins.html#comment
om ett skal från weskins :)

chocolatedream

2012-01-17 / 20:29:32 / foto - övrigt
so true my friend ^^
Halihalå! Haltade till skolan idag då. Eller vänta. Jag fick ju skjuts!!! :D Lol, jag har 5 min till skolan, ser lågstadiet från köksfönstret, och får skjuts. Ni skulle bara veta va random det känns.. Aja, men fick det eftersom jag hade ont i foten i morse. Men jag halsade i mig en burana så var allt bra efter nån timme ^^ HIHI. Jag har suttit med min KS (fråga min inte vad det är, men det är min kompis... XD) och gjort enmassa freaking instuderingsfrågor till HISSAPROVEEET!!!! SOM ÄR PÅ FREAKING FREEEEDAAAAG!!! OCH JAG HAR INTE LÄST ETT PIIISSSSSSS!!! OMG FML!!! haha, okej, överdrivet_97? OHYEEEES! Men nu ska jag ta itu med de andra lääxorna, och sedan dejta sängen! <3 Puss!

into space

2012-01-16 / 17:00:29 / foto - ätbart
Stannade hemma från skolan idag, egentligen bara för att jag hade SJUKT ont i foten (har det fortfarande), men nu mår inte heller annars så bra. Känner mig sjuuk. :( Ska se om jag orkar pallra mig iväg till skolan imorgon, ska försöka!! Det är så sjukt jobbigt att missa skolan. HAHA, eller det är ju skönt, men ändå jobbigt ^^ Hade tänkt att jag skulle plugga hissaprov idag. Men blev det av? Nejdå, inte alls.. ååååh. hejdå... x<

är med och tävlar! (igen)

2012-01-16 / 15:18:13 / övrigt
Om ett iPhoneskal från www.iphoneskal.se. Tävlingen: http://daphoto.blogg.se/2012/january/vinn-ett-iphone-skal-tillbehor-for-max-500k.html#comment
MOTIVERING: Jag skulle vilja vinna ett iPhoneskal, för att jag hade tänkt att köpa en iPhone snart, och då vill jag ha ett snyggt skal till! :D Och för att jag älskar detta skaaal:
http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=718
iPhone 4 Skin (Spa)

är med och tävlar!

2012-01-15 / 20:24:09 / övrigt
Jag är med och tävlar om ett iPhoneskal från www.iphoneskal.se
Tävlingen: http://daniellaevelina.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-valfritt-iphone-skal-vart-500.html#comment
Motivering: Jag skulle vilja ha ett iPhoneskal för att jag vill ha en iPhone :) Haha, nejmen om jag har ett skal, så kan jag lättade övertala mina föräldrar att jag ska få/köpa en iPhone :) Och för att jag ÄLSKAR detta skaaal:
http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=1761
National Series iPhone 4 Case (United Kingdom)


summer 'love'

2012-01-15 / 20:04:19 / foto - ätbart
Heej! Jag var till kyrkan nu ikväll på taizémässa. Det var myyysigt! Lite fika fick man efteråt oxå! ^^ Skoj! Imorgon bär det av till skolan igen dårå. Lite jobbigt. Jag Signe & Rasmus ska redovisa om Ojibwaindianer, eftersom vi inte gjorde det i fredags ;) För vi måste korta av vårt, det är liksom 10 hela powerpointsidor fulla med text.. Haha. Jaja, ses!

piano love

2012-01-14 / 22:26:59 / foto - saker
Hej! Red idag dårå, gick väl bra ^^ När jag kom hem skottade jag vår "parkering", pappa tvingade mig :( HAHA. Ensam hemma nu, ska snart gå och lägga mig, eftersom jag igår hade ångest över att jag gick och lade mig klockan 3, hah, jag måste ju få sovaa!! För jag kunde inte sova hur länge som helst igår, eftersom det var ridning.. Jag borde kanske sticka till kyrkan imorgon, men orkar verkligen inte. Det får bli en annan gång ^^ See u!

i'm in the ball..

2012-01-13 / 22:24:49 / foto - saker
faaaan va snygg jag är!! HAHA.
Har varit ute och gått med syster för nån timme sen. Det blåst lite (mycket). Man kände sig som värsta barnen i bullerbyn, HAHAHA. Snö var det oxå ÖVERALLT! <3 Hääärligt! Skitskönt med fredag. Känns som vi redan gått i skolan typ en månad, fast det bara varit en veckaa :p Första provet nästa fredag. PUSS PÅ JAN SOM TOG BORT NÅGRA AV ALLA DE TUSEN SIDOR SOM ÄR TILL HISTORIAPROVET!! <3 Nog för att det ändå fortfarande är alldeles för många, men strunt i det nu ^^ Jag och syster bakade negerbollar (<--- fuu) och sen stack hon med sig pojkvän till deras polare. HAH, kunde följt med, men orkade inte. Nu ska jag bara chilla och äta lite fuuuubollar så, ses snart!! :D

booooring pixxxx.

2012-01-12 / 19:09:30 / foto - natur
Nu har mamma städat undat julen :( Lite sorgligt.. Jag kom just hem från teatern. Det gick väl helt ok där. Imorgon ska antagligen jag, Signe & Rasmus redovisa om nå jäkla Ojibwaindianer. SKOJ? NEJDÅ! Sen ska jag, Hanna, Becci & Rasmus sjunga vår DANSBANDSLÅT på musiken. HAHAHA HÄRLIGT! Den handlar om Sven.. :s Skit skönt annars ändå att det är fredag imorgon <3 Lovelovelove. Aja, ses!

'old pics

2012-01-10 / 20:20:55 / foto - saker
NOOOO, bara 1 avsnitt kvar av PLL nu D: JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR. Aja, andra skoldagen för iår avklarad. Oj va den var trög alltså. Roligt på geografin som vanligt ;') Imorgon är chilldag x1000. Ska snart gå och lägga mig, för det är så grymt skönt att lägga sig tidigt!!! Puss!

school again.

2012-01-08 / 19:30:49 / foto - natur
Varit ute på två promenader idag. En i dagsljus och en i månsken :'} Snön knarrar så härligt under skorna när det är kallt ♥ Skolan börjar igen imorgon.. Helt okej faktiskt. Komma tillbaka till rutinerna och så. Det enda som inte är så härligt är att provperioden börjar nästan direkt </3 Så ska vi Zumba imorgon på idrotten oxå, som jag redan berättat. Bara lite jobbigt att jag är snuvig och har värsta slemhostan. Men jag är en överlevare, så borde inte dö! ^^ Haha, hade bra! Puss

wrong color.

2012-01-07 / 16:30:47 / foto - natur
hihi, ändrade lite färg på bilden ;)
tjatja! i'm still alive! Promise!!! DET ÄR SNÖ PÅ MARKEN, ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA! Första ridningen för iår avklarad, med ny ridlärare och allt. Men hon verkar grym, så det är bra :) Igår var jag oxå halv 12 på kvällen ute och gick för att min storasyster ville att jag skulle möta henne, för hon kom från en kompis, och hade hört nån läskig historia, så jag satte på min mjukisbyxor och iPoden och gick ut. Det var jävligt mysigt alltså. Inga människor, bara snö. Och ljust var det oxå, för snön sken upp liksom. Härligt! Åhnej, skolan börjar på måååndag! D: Haha, den dagen börjar med ZUMBA på idrotten ^^ Skoj! Ska nu kolla lite PLL, så hade! :) omg, långt inlägg för att vara jag ^^

tääävlar!!

2012-01-04 / 20:18:26 / övrigt
Är med och tävlar hos Dennism.se om en iPhone 4S! Va med häääääär! :)

iii


my drug

2012-01-04 / 18:05:12 / foto - saker
BRY ER INTE OM ATT MIN HANDSTIL INTE ÄR DEN SNYGGASTE xD Skrev inte så jäkla seriöst där :p
Åjherregud, kan inte sluta titta på Pretty Little Liars nu D: Totally besatt. Imorgon blir det övernattning med vännerna, hääärligt! :) Hinner nog inte blogga imorgon såatt. Hade!

lights

2012-01-03 / 18:07:28 / foto - övrigt
Bild från nyår ;)
Hellu alla små läsare! :) Har ni det bra? Det har jag, tror jag. Haha, glad är jag i alla fall :} Varit med Signe i princip hela dagen, hihi. Cyklade till S-Market och köpte lite saker till torsdagen :) jaja, hade bra nu, ses!

vinnare!

2012-01-02 / 10:40:07 / foto - övrigt
Rätt svar på tävlingen var nummer 2! Och det var http://unicornfarm.blogg.se som svarade rätt ^^ Så kika in på hennes blogg hörni!

TÄVLING!

2012-01-01 / 15:33:43 / foto - övrigt
HAHHA, jag ska ha en liten tävling nu! ;) Det ända du behöver göra är att du gissar vilken av bilderna under som är "original" jag har ändrat med färgerna på de andra. RULES: du får bara gissa EN gång! PRIS: är att jag länkar dig som en vinnare i ett inlägg :)
1. 2.
3. 4.

happy new year!

2012-01-01 / 15:26:50 / foto - människor
Fokuseringen faila, men big deal?
Heej! Gott nytt år på er! Herregud alltså, tvåtusenfreakingtolv? :O haha. Hade det väl ganska trevligt igår, fick veta ganska mycket vad som händer på Åland just nu ;D Haha, själv fick jag inte säga så mycket. Och eftersom jag är mittemellan vuxen och barn i det sälskapet, så ville jag ju inte leka med barnen, så fick sitta med de vuxna när de höll på och jomsa, hela tiden en blandning av finska, engelska och svenska XD Lol. Ska gå ut på en promenad nu :) see u!

ARKIV kira ~ photography © -

oh, it's me

2012-01-31 @ 17:26:02
Dagen var seg, men inte så jobbiga timmar. Ska nu plugga på geografiprovet som vi har imorgon. Jag var oxå och köpte tyg idag med Signe. Vi ska sy en varsin bäbidräkt ^^ Hihi.
http://www.jacobsen-publications.dk/page21927.aspx den som är längst ner till vänster ska vi sy! :)

purple balloon

2012-01-30 @ 19:40:01
Kom just hem från innebäändyn. Tränade alltså med damlaget :} Roligare än vanligt faktiskt! Har hunnit gå i duschen oxå och nu sitter jag och smaskar på en macka. Kartförhör imorgon, och det är chill, för jag kan den jättebra! Det är bara den andra kartan, som vi har till torsdag, som jag ännu inte kan. Och där emellan är det ju geografiprov som jag sagt redan. Men det tror jag faktiskt att jag kan ganska bra det!!
Skoldagen gick förresten smärtfritt! Volleyboll på idrotten, det var verkligen skoj! Sen matte, där pratade vi typ bara, och det slutade med att vi pratade om färgblindhet? vi är random, jagvet. Sen lästimme på hissan, HÄRLIGT! Och sen bara chillfinska, ålandspankaka (♥) och religion. Vi hade förhör i religionen, och det gick bra. Efter lite smygtitt ^^ buusigt!

snowwalk

2012-01-29 @ 13:49:20
Har varit ute på en 1timmes promenad på isen med Signe och Iris. Mysigt, men kallt :} Sitter nu och dricker smoothie som jag lagade just. Gott!! Gjorde såklart aldrig instuderingsfrågorna igår, men ska faktiskt göra dem idag. Är hur trött som helst, och skulle bara vilja slappa hela dagen idag, och det tänker jag nog göra oxå =^.^= <-- KISSEEEEH.

dagens efterrätt ⇩

2012-01-28 @ 19:28:57
Till efterrätt idag blev det chokladmousse med grädde, och jag måste såklart sätta strössel på så att jag kunde fotografera den ^^ Ridningen idag gick helt okej, hade Alice, och det var ganska ovant. Ska försöka göra instuderingsfrågor till geografin ikväll, fast klockan redan är halv 9.. får se hur det blir!!

'rosor är röda'

2012-01-28 @ 10:55:44
Hej! Sorry för det deprimerande inlägget igår!! Hehe.. Jag ska snart och rida (haha) sen hade jag tänkt att göra lite instuderingsuppgifter till geografiprovet som vi har på onsdag. Sen har vi ju oxå ett kartförhör till tisdag och ett till torsdag. Det första är bara länder och huvudstäder, och typ alla dom kunde jag från förut. Så det behöver jag inte plugga på lika mycket som det andra ^^ Aja, hörs kanske senare!

fml..

2012-01-27 @ 17:52:29
Alltså just nu är jag bara irriterad och förbannad. Jag kommer 4 veckor i rad missa ridningen.. Skoj? FAN HELLER. Jag kom just hem efter att ha ätit en ful, jävla fettig pizza (jo, det var gott, det var det. Men är som sagt förbannad) fml asså. ÅÅÅÅÅÅH! Pallar inte nu.
[bilden passar ganska bra in nu]

september is the past

2012-01-26 @ 16:34:30
september från rockof. tagen med min gamla kamera.
Hejhej! Skolan började med ett alltför långt matteprov, som inte många hann göra klart. Men jag hann, även fast jag kutade igenom de sista uppgifterna, så hann jag i alla fall. Sen var det chilltimmar. Hade varken på franskan eller finskan våra vanliga lärare, så det var chill. Sen två timmar Rickard, och där emellan ålandspankaka ♥ Var efter skolan till baltichallen för att ha innebandy, men kunde inte träna p.g.a. min fot. Och när jag kom hem hittade jag en stor jävla godispåse på mitt skrivbord. Hur jävla gött är inte det?! Fredag imorgon --> sköönt! Sen heeelg!!!

fly away to the moon and back

2012-01-25 @ 19:52:13
[Just nu kom jag och tänka på alla fina sommarkvällar, när det var lite sådär halvkyligt och massor med mygg. Och sommardagarna som är varma och ljusa. Åhh, längtar till sommaren!!]
Shalom!! Sitter just nu och tuggar på min semla. Gott! Dagen såg ut som så, att jag var mina 5 timmar i skolan (5 lektioner iaf) och efter dom timmarna stack jag hem, väntade på att Joel skulle komma med bussen, och sen när han kom gick vi till ämbetshuset för att skaffa skattekort! Det gick snabbt och smidigt så sen gick vi till KappAhl för att ge våra skattekort (eftersom vi jobbade där igår) sen gick jag hem, gejmade lite Tetris, åt broccolisoppa till middag, sen stack jag till Signe och plugga matteprov och busade med grannpojkarna. Sen kom jag hem och gick i duschen, ojojoj, detaljerad dag här!! ^^

autumn is beautiful

2012-01-24 @ 15:22:45
Halloj! Igår spelade jag tetris mot hanna, och den dumma ungen rankade ner mig från 8 till 4.. Men det var roligt ändå att spela! Och jag vann faktiskt några ggr ;) Idag var det en vanlig tisdag då. Efter skolan gick jag hem, men skulle tillbaka till 3 för att gå på utvecklingssamtal.. blää.. Nå, fick ju ändå bara positiv feedback, så det var ju skoj! :) Nu fick man ju höra vad lärarna egentligen tycker om en. Fick sen reda på att det tydligen gick "dåligt" i hissaprovet, fast jag inte fått ut det ännu. Fick inte veta vitsord, men Jan hade tydligen sagt att det gick dåligt. Vad nu dåligt är för honom... Men nu skiter vi i det och blickar framåt! Matteprov på torsdag. Kommer antagligen gå bra, eftersom jag är bra på matte. Hoppas på ett "alla rätt" prov, men för hög ribba kan jag ju inte sätta. Nia är lugnt, såatt. Och ikväll blir det till att käna 30 euro! Hihi, härligt!
börjar få kläm på det här med "långa" inlägg!! :D
Följ mig gärna på bloglovin' förresten!

teeetris..

2012-01-23 @ 15:42:12
Hej! Kollade den sista Arn igår med syster. Myyys! Har gejmat tetris och chillat tiden jag nu varit hemma, okej, bara en och en halv timme, men aja! När jag kom hem låg det en tavla på min säng. Mammoli hade köpt åt mig, taack mamsen!! En bild över NY! Så hon satt upp sen :) Fettsnyyyygg.

gaaaalet!

2012-01-22 @ 12:38:10
Den blåa grädden man blev blå i munnen av ^^

Snygga brudar!

dinnertime!!!

Omg, galen kväll igår! Allt från blåa tungor (av hannas och beccis blåa grädde ^^) till galna busrigningar och skatt! HAHA. Finns film på facebook när jag och Emma spelar Alias! Ojojoj, men vi ägde ut dom andra i alla fall! ;) Vi åt tacos och pannacotta. (PALLA STAVNINGEN) aaaasgott! Sen satt vi och pratade, skrattade, dansade (omg.) och lyssnade på musik :) Härlapärla!!! Vi saknade dock samtidigt Signe som inte kunde komma :( ♥ Jaja! Hejdå!

omg, tävlar igen...

2012-01-22 @ 12:04:45
Jag tävlar om ett iPhoneskal från www.iphoneskal.se hos http://www.nattstad.se/camillaglans?id=2323289
Motivering: Jag vill gärna vinna det, eftersom jag skulle vilja köpa en iPhone.. när jag har råd, och då vill jag ha ett snyggt skal till! :D
Skalet: http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=1761
National Series iPhone 4 Case (United Kingdom)

take me to the galaxy

2012-01-21 @ 16:22:19
Hejhej! Ridningen idag gick super! :) Jag har kollat på Arn med syster oxå. ♥ Måste se tvåan så snabbt som möjligt! Annars dör jag! ^^ Jag ska iallafall nu börja fixa mig, och sen pallra mig iväg till Ebba! Vilken härlig kväll det kommer bli!! :D Ha en fin lördagkväll ni underbaringar!!!

sunset of åland

2012-01-20 @ 21:42:16
Hej hörni, sorry att jag alltid bloggar så sent :( Men jaja. Historiaprovet avklarat! (Bara ett till på alla ♥-ans dag Dx) trodde det gick bra. Tills jag förstod att jag har väl högst 1 rätt på 8poängsfrågan. 40 poäng allt som allt på provet. Kommer väl ha sisådär hälften rätt ^^ haha. ojojoj. Mattediagnos hade vi oxå, vilket var superlätt! Jadå. Ja, jag har redan berättat vad som händer imorgon såatt.. godnatt! :) HAHA, DET RIMMA!!!!!!!!! omg..

glittery snowflake

2012-01-19 @ 19:26:19
Morjens morjens! Chiiill dag idag. Tillochmed dubbeltimme geografi med Rickard var smärtfritt!! :D Happy chey_97 har just kommit hem från teatern och ska försöka plugga ett sista ryck hissa. PROV IMORGON. Justdet, ska räkna lite matte oxå, fuuu. Jahjah. Freeeeeeeeedag tomorrow (L) sen på lördan bär det av på ridning, och sen till Ebba på KALAS (haha, "kalas"*) *TJEJMIDDAG. SEE U!

mickey mouse jumper

2012-01-18 @ 17:31:31
[originalbild]
Hejsaaaan! Idag efter några timmar i skolan fick jag huvudvärk. På syslöjden hittade jag och Signe en URSÖT liten bebis/barn-dräkt, som vi ska sy, eftesom vi ska sy kläder, och vi ville inte sy till oss, så vi syr kanske till våra framtida barn! :D (Vi syr en varsin då alltså..) Sen på musiken spelade och sjöng jag, Hanna, Becci och Ralle vår vackra dansbandslåt, medan Oskar och Mackan dansade vals (?) HAHAH. Sen gick jag heeem. Har nu läst lite på hissaprovet (OMG, JAG ÄR BRA!) och ska väl snart läsa resten ^^ Harebra!

haha, är med och tääävlar ^^

2012-01-17 @ 20:45:13
HÄR: http://stenhoff.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-ett-weskins.html#comment
om ett skal från weskins :)

chocolatedream

2012-01-17 @ 20:29:32
so true my friend ^^
Halihalå! Haltade till skolan idag då. Eller vänta. Jag fick ju skjuts!!! :D Lol, jag har 5 min till skolan, ser lågstadiet från köksfönstret, och får skjuts. Ni skulle bara veta va random det känns.. Aja, men fick det eftersom jag hade ont i foten i morse. Men jag halsade i mig en burana så var allt bra efter nån timme ^^ HIHI. Jag har suttit med min KS (fråga min inte vad det är, men det är min kompis... XD) och gjort enmassa freaking instuderingsfrågor till HISSAPROVEEET!!!! SOM ÄR PÅ FREAKING FREEEEDAAAAG!!! OCH JAG HAR INTE LÄST ETT PIIISSSSSSS!!! OMG FML!!! haha, okej, överdrivet_97? OHYEEEES! Men nu ska jag ta itu med de andra lääxorna, och sedan dejta sängen! <3 Puss!

into space

2012-01-16 @ 17:00:29
Stannade hemma från skolan idag, egentligen bara för att jag hade SJUKT ont i foten (har det fortfarande), men nu mår inte heller annars så bra. Känner mig sjuuk. :( Ska se om jag orkar pallra mig iväg till skolan imorgon, ska försöka!! Det är så sjukt jobbigt att missa skolan. HAHA, eller det är ju skönt, men ändå jobbigt ^^ Hade tänkt att jag skulle plugga hissaprov idag. Men blev det av? Nejdå, inte alls.. ååååh. hejdå... x<

är med och tävlar! (igen)

2012-01-16 @ 15:18:13
Om ett iPhoneskal från www.iphoneskal.se. Tävlingen: http://daphoto.blogg.se/2012/january/vinn-ett-iphone-skal-tillbehor-for-max-500k.html#comment
MOTIVERING: Jag skulle vilja vinna ett iPhoneskal, för att jag hade tänkt att köpa en iPhone snart, och då vill jag ha ett snyggt skal till! :D Och för att jag älskar detta skaaal:
http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=718
iPhone 4 Skin (Spa)

är med och tävlar!

2012-01-15 @ 20:24:09
Jag är med och tävlar om ett iPhoneskal från www.iphoneskal.se
Tävlingen: http://daniellaevelina.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-valfritt-iphone-skal-vart-500.html#comment
Motivering: Jag skulle vilja ha ett iPhoneskal för att jag vill ha en iPhone :) Haha, nejmen om jag har ett skal, så kan jag lättade övertala mina föräldrar att jag ska få/köpa en iPhone :) Och för att jag ÄLSKAR detta skaaal:
http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=1761
National Series iPhone 4 Case (United Kingdom)


summer 'love'

2012-01-15 @ 20:04:19
Heej! Jag var till kyrkan nu ikväll på taizémässa. Det var myyysigt! Lite fika fick man efteråt oxå! ^^ Skoj! Imorgon bär det av till skolan igen dårå. Lite jobbigt. Jag Signe & Rasmus ska redovisa om Ojibwaindianer, eftersom vi inte gjorde det i fredags ;) För vi måste korta av vårt, det är liksom 10 hela powerpointsidor fulla med text.. Haha. Jaja, ses!

piano love

2012-01-14 @ 22:26:59
Hej! Red idag dårå, gick väl bra ^^ När jag kom hem skottade jag vår "parkering", pappa tvingade mig :( HAHA. Ensam hemma nu, ska snart gå och lägga mig, eftersom jag igår hade ångest över att jag gick och lade mig klockan 3, hah, jag måste ju få sovaa!! För jag kunde inte sova hur länge som helst igår, eftersom det var ridning.. Jag borde kanske sticka till kyrkan imorgon, men orkar verkligen inte. Det får bli en annan gång ^^ See u!

i'm in the ball..

2012-01-13 @ 22:24:49
faaaan va snygg jag är!! HAHA.
Har varit ute och gått med syster för nån timme sen. Det blåst lite (mycket). Man kände sig som värsta barnen i bullerbyn, HAHAHA. Snö var det oxå ÖVERALLT! <3 Hääärligt! Skitskönt med fredag. Känns som vi redan gått i skolan typ en månad, fast det bara varit en veckaa :p Första provet nästa fredag. PUSS PÅ JAN SOM TOG BORT NÅGRA AV ALLA DE TUSEN SIDOR SOM ÄR TILL HISTORIAPROVET!! <3 Nog för att det ändå fortfarande är alldeles för många, men strunt i det nu ^^ Jag och syster bakade negerbollar (<--- fuu) och sen stack hon med sig pojkvän till deras polare. HAH, kunde följt med, men orkade inte. Nu ska jag bara chilla och äta lite fuuuubollar så, ses snart!! :D

booooring pixxxx.

2012-01-12 @ 19:09:30
Nu har mamma städat undat julen :( Lite sorgligt.. Jag kom just hem från teatern. Det gick väl helt ok där. Imorgon ska antagligen jag, Signe & Rasmus redovisa om nå jäkla Ojibwaindianer. SKOJ? NEJDÅ! Sen ska jag, Hanna, Becci & Rasmus sjunga vår DANSBANDSLÅT på musiken. HAHAHA HÄRLIGT! Den handlar om Sven.. :s Skit skönt annars ändå att det är fredag imorgon <3 Lovelovelove. Aja, ses!

'old pics

2012-01-10 @ 20:20:55
NOOOO, bara 1 avsnitt kvar av PLL nu D: JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR. Aja, andra skoldagen för iår avklarad. Oj va den var trög alltså. Roligt på geografin som vanligt ;') Imorgon är chilldag x1000. Ska snart gå och lägga mig, för det är så grymt skönt att lägga sig tidigt!!! Puss!

school again.

2012-01-08 @ 19:30:49
Varit ute på två promenader idag. En i dagsljus och en i månsken :'} Snön knarrar så härligt under skorna när det är kallt ♥ Skolan börjar igen imorgon.. Helt okej faktiskt. Komma tillbaka till rutinerna och så. Det enda som inte är så härligt är att provperioden börjar nästan direkt </3 Så ska vi Zumba imorgon på idrotten oxå, som jag redan berättat. Bara lite jobbigt att jag är snuvig och har värsta slemhostan. Men jag är en överlevare, så borde inte dö! ^^ Haha, hade bra! Puss

wrong color.

2012-01-07 @ 16:30:47
hihi, ändrade lite färg på bilden ;)
tjatja! i'm still alive! Promise!!! DET ÄR SNÖ PÅ MARKEN, ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA! Första ridningen för iår avklarad, med ny ridlärare och allt. Men hon verkar grym, så det är bra :) Igår var jag oxå halv 12 på kvällen ute och gick för att min storasyster ville att jag skulle möta henne, för hon kom från en kompis, och hade hört nån läskig historia, så jag satte på min mjukisbyxor och iPoden och gick ut. Det var jävligt mysigt alltså. Inga människor, bara snö. Och ljust var det oxå, för snön sken upp liksom. Härligt! Åhnej, skolan börjar på måååndag! D: Haha, den dagen börjar med ZUMBA på idrotten ^^ Skoj! Ska nu kolla lite PLL, så hade! :) omg, långt inlägg för att vara jag ^^

tääävlar!!

2012-01-04 @ 20:18:26
Är med och tävlar hos Dennism.se om en iPhone 4S! Va med häääääär! :)

iii


my drug

2012-01-04 @ 18:05:12
BRY ER INTE OM ATT MIN HANDSTIL INTE ÄR DEN SNYGGASTE xD Skrev inte så jäkla seriöst där :p
Åjherregud, kan inte sluta titta på Pretty Little Liars nu D: Totally besatt. Imorgon blir det övernattning med vännerna, hääärligt! :) Hinner nog inte blogga imorgon såatt. Hade!

lights

2012-01-03 @ 18:07:28
Bild från nyår ;)
Hellu alla små läsare! :) Har ni det bra? Det har jag, tror jag. Haha, glad är jag i alla fall :} Varit med Signe i princip hela dagen, hihi. Cyklade till S-Market och köpte lite saker till torsdagen :) jaja, hade bra nu, ses!

vinnare!

2012-01-02 @ 10:40:07
Rätt svar på tävlingen var nummer 2! Och det var http://unicornfarm.blogg.se som svarade rätt ^^ Så kika in på hennes blogg hörni!

TÄVLING!

2012-01-01 @ 15:33:43
HAHHA, jag ska ha en liten tävling nu! ;) Det ända du behöver göra är att du gissar vilken av bilderna under som är "original" jag har ändrat med färgerna på de andra. RULES: du får bara gissa EN gång! PRIS: är att jag länkar dig som en vinnare i ett inlägg :)
1. 2.
3. 4.

happy new year!

2012-01-01 @ 15:26:50
Fokuseringen faila, men big deal?
Heej! Gott nytt år på er! Herregud alltså, tvåtusenfreakingtolv? :O haha. Hade det väl ganska trevligt igår, fick veta ganska mycket vad som händer på Åland just nu ;D Haha, själv fick jag inte säga så mycket. Och eftersom jag är mittemellan vuxen och barn i det sälskapet, så ville jag ju inte leka med barnen, så fick sitta med de vuxna när de höll på och jomsa, hela tiden en blandning av finska, engelska och svenska XD Lol. Ska gå ut på en promenad nu :) see u!