bye

2012-03-31 / 16:17:21 / övrigt
Heej! Ridning ute i snöstorm idag. Och såklart så är det fint väder nu... Sticker just till Signe, och kommer inte uppdatera förrens imorgon :) Ha en bra kväll!

'show me some guts!' HAHA

2012-03-30 / 22:05:29 / foto - natur
Ååh, saknar ridlägret, och sommaren!
Heej. Är slut efter dagen, ska bli skönt att sova ut! Ridning imorgon, ska bli skoj! På kvällen blir det bio med Ebba och Signe! :D Hungerspelen! ^^ Ska bli intressant att se, har aldrig läst boken eller fattat vad handlingen går ut på, men den verkar bra iaf :)

strawberry is for summer ☀

2012-03-29 / 20:22:07 / foto - ätbart
Heej! Helt okej skoldag idag. Gossip efter skolan och sen iväg på teater efter middagen. Det var rooligt idag!! ;D Imorgon är det FREDAGSMYYYYS!! Nice! Börjar nio, vilket är azuuum. Men nu ska jag ta och läsa på könssjukdomar. (inte alls biologiläxan..) HAH, nejmen godnatt!! :D

google is your friend

2012-03-28 / 20:13:44 / övrigt
HAHAH, gör det, seriöst!!
Seriöst, varför har statistiken sjunkigt äckligt mycke de senaste dagarna? >.< Aja. Dagen var trög. Nu är jag trött, ska gå i duschen och göra läxor. Blää, orkar inte nu.

party in da house ♛

2012-03-27 / 20:18:37 / foto - människor
Hejheej! Varit skittrött hela skoldagen idag. Men sen stack jag till Signe och chillade gärnet! Inga läxor tills imorgon förgyllde oxå min dag. Morgondagens schema gör detsamma. Praktiska ämnen och svenska, inte illa! Ska nu bädda min säng och sedan krypa ner i den. Kollade just GG oxå, niiice!

nice car!

2012-03-26 / 18:32:31 / foto - människor
Hejsan! Efter idrotten idag började jag känna att min fot inte mådde så bra. Och efter att jag kommit hem från stafetträningen, så hade jag ont! Jag har ju haft den sjuk i över 2 år nu, men det har inte pålänge gjort ont. Usch vad irriterad jag blir av det. Nu så haltar jag runt hemma, och är astrött. Måste göra alla freakin' homeworks.. Inte ok. Aja, imorgon är en ny dag!

söndag igen dårå..

2012-03-25 / 18:41:54 / foto - hästar
Hej! Idag ville jag ut och cykla. Jag ville oxå se på tävlingen på stallet. Så jag cyklade till stallet och kollade på tävligen ^^ Två flugor i en smäll! Det var riktigt roligt att se! Hade tänkt att tävla nångång själv oxå.. Får se ;) Imorgon är det både idrott i skolan och stafettkarnevalsträning efter skolan. Heelt okej! Ska nog snart faktiskt gå och köpa en iPhone. Hihi.. Ja, vi får se.

!waterfall

2012-03-24 / 22:44:16 / foto - vatten
Ridningen idag gick super, förutom högergaloppen som Indiana hade något emot. Blir och sova en timme mindre oxå, eftersom det blir sommartid. Jag borde kanske gå till kyrkan imorgon, men vet inte om jag orkar.. Nu är jag förskräckligt toanödig. Intressant. Men jag ska gå och lägga mig nu! :) Godnatt!

i die, really.

2012-03-24 / 00:17:59 / övrigt
Åh, detta är så fasansfullt gulligt. Jag gråter varenda gång jag ser på den här "musikvideon". Usch alltså, äckligt sött!

filmnight.

2012-03-23 / 23:03:20 / foto - övrigt
Har just sett klart Australia för typ fjärde ggr :) Ohgod, Hugh Jackman is sooo handsome!!!
Ridning imorgon!! Äntligen. Efter fyra veckor utan ridning, ska det bli riktigt kul att rida igen :D

summer of 69'

2012-03-22 / 19:01:54 / foto - människor
Denna bild har jag heller inte tagit :) Men redigerat ^^
Å Herre vilka sommarfeelings jag fick idag när jag gick hem från skolan. Allt doftade som sommaren! Speciellt min läderjacka ^^ Cyklade till innebandyn, tränade med de yngre, väntade på att folk skulle komma till min riktiga innebandyträning, men nej. Bara Iris kom, så vi "måste" träna med killarna. Var väl helt okej. Dom körde så mycket egostyle, menmen, killar är väl sådana? Teater var jag oxå på, det gick väl bara bra. Nu ska jag kika Gossip Girl, göra läxor, och sedan dejta sängen. Godnatt!

first bikeride this year!

2012-03-21 / 20:41:39 / foto - människor
Jag har inte tagit denna bild!!! Den är oxå skitgammal, därför ser människorna annorlunda ut idag, för de som ser vilka det är ^^
Heej! Första cykelturen iår! Pumpade däck oxå, så jäkla skönt det var :) Hk idag, det var skoj, lite råddigt i min grupp... menmen. Jag fick diska och fixa massa tråkiga saker.. Blää. Sen syslöjd, var väl helt okej. Sen hade vi boksamtal på svenskan, eller jag lyssnade på de andras boksamtal, för jag ska ha mitt imorgon. Sen fick vi tillbaka "Boken om mig". Jag fick nästan vitsord 11 i det XD HAHAHA! Jag och Signe ska cykla till innebandyn imorgon, har inte gjort det på ett halvår typ! Skönt ska det bli det oxå :)

ice cream for the win!

2012-03-20 / 17:49:09 / foto - ätbart
Vi fick betygen idag. Är ganska nöjd :) Eller det BORDE jag ju vara, haha, men jo, eftersom jag fick 2 tior! :D Och i medeltal 9.. x) Haha. Omg lixom.. Lååångtråkig dag. Fast efter maten såg vi slutet på en film på finskan + fick betygen. Sen dubbeltimme film istället för dubbeltimme biologi, eftersom herr Rickard var sjuk. NAJJJJS! Jörgen såg med oss första timmen. Sen Susanne. Och sista timmen skulle vi tydligen välja om vi ville ha syslöjd eller träslöjd i nian.. oj, det var svårt att välja, verkligen. Men jag och Signe valde till sista träslöjd :) Det blir nog bra. Blir väl nästan bara killar, men det gör ju inget ^^

* i look through my camera *

2012-03-19 / 19:50:20 / foto - saker
Åhh, är lite nervös för morgondagen, vi ska få våra betyg. Nå, jag har antagligen väldigt bra ändå, men.. Dagen var lite småjobbig. Inte timmarna, men jag hade lite ont i huvudet. Och det gjorde inte saken bättre att jag måste skratta i typ 1 timme åt en "swap faces"-bild. HAHA. Imorgon --> Innebandy! :D Nice säger jag bara. See u later!

i have climbed, highest mountains

2012-03-18 / 15:43:35 / foto - natur
Hejhej! Konfirmationsweekend avklarad! :D Skoj var det, verkligen! Längtar tills sommarlägret, kommer bli azuum :) Men nu är jag så trött som man kan bli, alla på lägret var typ helt förskylda, vissa hade feber. Men vi lyckades ha kul i alla fall! Spelade kort, sprang runt ute i leran (och ja, jag föll och fick tvätta byxorna i handfatet xD), åt mat, åt godis, spelade piano, stod i soffan och sjöng och dansade, sjöng psalmer, lekte massa roliga lekar inne med storasyskonen och prästen som förövrigt tror han är rolig (HAHAHA XD) och typ gjorde grupparbeten på lektionerna som var världens simplaste och chilligaste. Så allt som allt så har det varit, KUL!

obsobsobsobs!

2012-03-16 / 16:13:13 / övrigt
Jag ska nu om ca. en halvtimme gå till kyrkan, eftersom jag ska till Lemböte på konfirmationsläger :) Så kommer inte blogga mera idag, eller imorgon, bara såatt ni veet :) Ha det bra!

it's shinin' through you

2012-03-15 / 19:33:45 / foto - saker
Dagen var ganska chill, matte, svenskatest, steptest (på hälsokunskapen), mat, film (finskan), film (franskan) & engelska :) Ingen innebandy idag, vilket var synd, men då hann jag göra biologiläxan, eftersom jag skulle på teater klockan 6. Så var jag på teatern då, gick väl helt okej. :}
Imorgon är det freedag!! Så jäkla skönt! Sen är det ju weekendläger på Lemböte i helgen. Ska väl bli ganska kul ;) Vi får väl se ^^

oh, it's a sealife!

2012-03-14 / 18:33:04 / foto - människor
Halloj. Somsagt, väääldigt chill dag idag. 1 och en halv timmes lång rast idag då, + en vanlig ^^ Haha. Nice! Har det som jag kallar växtvärk i låret nu, tycker det är ganska skönt =^.^= Ska gå i duschen snart, och sen firra läxorna klart! :D Lateer!

just a bit jellyfish

2012-03-13 / 20:47:08 / foto - djur
fyfan va dålig kvalitén blev nurå..
Alltså, herregud. Biologin idag var out of control. Pinsamma ögonblick om man säger så. (Vi har inte alls sexualkunskap just på på biologin ;)) haha. Dagen gick relativt fort, fast jag trodde den skulle vara seg, speciellt eftersom den var från 8 till 3 :} Imorgon chiiill!! Hk, hk, hk, slöjd, slöjd, svenska. Och dessutom slipper vi gröt för att vi har hk!! :D HAPPY!! See u!

i'm a 90's kid.

2012-03-12 / 20:47:36 / foto - övrigt
Hej! Första skoldagen för mig pålänge idag. Och min födelsedag tillpåköpet! :) 15 år är kärringen nu. Haha. Vi hade skrinning på idrotten idag, och oj va sexiga vi va i hockeybyxor och benskydd! Sen var det de första fysiktimmarna för hela åttan, dom var väl kul. Folk stod på borden och sjöng för mig ^^ Hihi. Jag skulle åka på damträning som vanligt på måndagar, men damerna hade tydligen slutat för säsongen? Okej lixsom, så jag och Iris tränade med pojkarna istället, för dom hade träning samtidigt :) Det var lite oseriöst, men det var nog ändå kul. Har massa finskaord tills imorgon, och kan inte så många precis.. Sen har vi biologiläxa som jag inte behöver gå in på vad det handlar om xD HAHA. Aja, puss!

now I'm BACK!

2012-03-11 / 10:09:38 / övrigt
Heej! Nu är jag tillbaka från Idre! Damn va kul jag hade det! :) Skidade varje dag. Fina soliga dagar, förutom onsdagen och torsdagen. Man såg inte så jättemycket när man skulle skida då ^^ Dimma och snöyra, haha! Känns skönt att vara tillbaka, mycket skolgrejs tydligen oxå. Fick mina presenter idag (fyller ju år imorgon). Jag fick en ny ridhjälm och lite stuff :) Ikväll ska vi till farmor på middag. Skulle inte orka, har inte tid, massormassor med saker att göra.. >.<

xoxo, gossip girl

2012-03-01 / 19:29:14 / foto - övrigt
Finally säger jag bara! Nu är provperioden slut! Så jäkla skööönt!!! Omg, happy_girl_97? Ohyees. Skön dag oxå, chill, chill, prov, film. Sen hade vi frågesport på geografin, och mitt lag va' nog allt bäst på flaggorna!! ;D HAHA. Innebandy och teater har man hunnit med idag oxå. Imorgon ska jag bli klar med hissaskiten, och boken om mig. Sen bara packa. Packa, packa, packa. Massor måste man ha med sig ju! Ska kika lite Gossip Girl nu, later!!

ARKIV kira ~ photography © -

bye

2012-03-31 @ 16:17:21
Heej! Ridning ute i snöstorm idag. Och såklart så är det fint väder nu... Sticker just till Signe, och kommer inte uppdatera förrens imorgon :) Ha en bra kväll!

'show me some guts!' HAHA

2012-03-30 @ 22:05:29
Ååh, saknar ridlägret, och sommaren!
Heej. Är slut efter dagen, ska bli skönt att sova ut! Ridning imorgon, ska bli skoj! På kvällen blir det bio med Ebba och Signe! :D Hungerspelen! ^^ Ska bli intressant att se, har aldrig läst boken eller fattat vad handlingen går ut på, men den verkar bra iaf :)

strawberry is for summer ☀

2012-03-29 @ 20:22:07
Heej! Helt okej skoldag idag. Gossip efter skolan och sen iväg på teater efter middagen. Det var rooligt idag!! ;D Imorgon är det FREDAGSMYYYYS!! Nice! Börjar nio, vilket är azuuum. Men nu ska jag ta och läsa på könssjukdomar. (inte alls biologiläxan..) HAH, nejmen godnatt!! :D

google is your friend

2012-03-28 @ 20:13:44
HAHAH, gör det, seriöst!!
Seriöst, varför har statistiken sjunkigt äckligt mycke de senaste dagarna? >.< Aja. Dagen var trög. Nu är jag trött, ska gå i duschen och göra läxor. Blää, orkar inte nu.

party in da house ♛

2012-03-27 @ 20:18:37
Hejheej! Varit skittrött hela skoldagen idag. Men sen stack jag till Signe och chillade gärnet! Inga läxor tills imorgon förgyllde oxå min dag. Morgondagens schema gör detsamma. Praktiska ämnen och svenska, inte illa! Ska nu bädda min säng och sedan krypa ner i den. Kollade just GG oxå, niiice!

nice car!

2012-03-26 @ 18:32:31
Hejsan! Efter idrotten idag började jag känna att min fot inte mådde så bra. Och efter att jag kommit hem från stafetträningen, så hade jag ont! Jag har ju haft den sjuk i över 2 år nu, men det har inte pålänge gjort ont. Usch vad irriterad jag blir av det. Nu så haltar jag runt hemma, och är astrött. Måste göra alla freakin' homeworks.. Inte ok. Aja, imorgon är en ny dag!

söndag igen dårå..

2012-03-25 @ 18:41:54
Hej! Idag ville jag ut och cykla. Jag ville oxå se på tävlingen på stallet. Så jag cyklade till stallet och kollade på tävligen ^^ Två flugor i en smäll! Det var riktigt roligt att se! Hade tänkt att tävla nångång själv oxå.. Får se ;) Imorgon är det både idrott i skolan och stafettkarnevalsträning efter skolan. Heelt okej! Ska nog snart faktiskt gå och köpa en iPhone. Hihi.. Ja, vi får se.

!waterfall

2012-03-24 @ 22:44:16
Ridningen idag gick super, förutom högergaloppen som Indiana hade något emot. Blir och sova en timme mindre oxå, eftersom det blir sommartid. Jag borde kanske gå till kyrkan imorgon, men vet inte om jag orkar.. Nu är jag förskräckligt toanödig. Intressant. Men jag ska gå och lägga mig nu! :) Godnatt!

i die, really.

2012-03-24 @ 00:17:59
Åh, detta är så fasansfullt gulligt. Jag gråter varenda gång jag ser på den här "musikvideon". Usch alltså, äckligt sött!

filmnight.

2012-03-23 @ 23:03:20
Har just sett klart Australia för typ fjärde ggr :) Ohgod, Hugh Jackman is sooo handsome!!!
Ridning imorgon!! Äntligen. Efter fyra veckor utan ridning, ska det bli riktigt kul att rida igen :D

summer of 69'

2012-03-22 @ 19:01:54
Denna bild har jag heller inte tagit :) Men redigerat ^^
Å Herre vilka sommarfeelings jag fick idag när jag gick hem från skolan. Allt doftade som sommaren! Speciellt min läderjacka ^^ Cyklade till innebandyn, tränade med de yngre, väntade på att folk skulle komma till min riktiga innebandyträning, men nej. Bara Iris kom, så vi "måste" träna med killarna. Var väl helt okej. Dom körde så mycket egostyle, menmen, killar är väl sådana? Teater var jag oxå på, det gick väl bara bra. Nu ska jag kika Gossip Girl, göra läxor, och sedan dejta sängen. Godnatt!

first bikeride this year!

2012-03-21 @ 20:41:39
Jag har inte tagit denna bild!!! Den är oxå skitgammal, därför ser människorna annorlunda ut idag, för de som ser vilka det är ^^
Heej! Första cykelturen iår! Pumpade däck oxå, så jäkla skönt det var :) Hk idag, det var skoj, lite råddigt i min grupp... menmen. Jag fick diska och fixa massa tråkiga saker.. Blää. Sen syslöjd, var väl helt okej. Sen hade vi boksamtal på svenskan, eller jag lyssnade på de andras boksamtal, för jag ska ha mitt imorgon. Sen fick vi tillbaka "Boken om mig". Jag fick nästan vitsord 11 i det XD HAHAHA! Jag och Signe ska cykla till innebandyn imorgon, har inte gjort det på ett halvår typ! Skönt ska det bli det oxå :)

ice cream for the win!

2012-03-20 @ 17:49:09
Vi fick betygen idag. Är ganska nöjd :) Eller det BORDE jag ju vara, haha, men jo, eftersom jag fick 2 tior! :D Och i medeltal 9.. x) Haha. Omg lixom.. Lååångtråkig dag. Fast efter maten såg vi slutet på en film på finskan + fick betygen. Sen dubbeltimme film istället för dubbeltimme biologi, eftersom herr Rickard var sjuk. NAJJJJS! Jörgen såg med oss första timmen. Sen Susanne. Och sista timmen skulle vi tydligen välja om vi ville ha syslöjd eller träslöjd i nian.. oj, det var svårt att välja, verkligen. Men jag och Signe valde till sista träslöjd :) Det blir nog bra. Blir väl nästan bara killar, men det gör ju inget ^^

* i look through my camera *

2012-03-19 @ 19:50:20
Åhh, är lite nervös för morgondagen, vi ska få våra betyg. Nå, jag har antagligen väldigt bra ändå, men.. Dagen var lite småjobbig. Inte timmarna, men jag hade lite ont i huvudet. Och det gjorde inte saken bättre att jag måste skratta i typ 1 timme åt en "swap faces"-bild. HAHA. Imorgon --> Innebandy! :D Nice säger jag bara. See u later!

i have climbed, highest mountains

2012-03-18 @ 15:43:35
Hejhej! Konfirmationsweekend avklarad! :D Skoj var det, verkligen! Längtar tills sommarlägret, kommer bli azuum :) Men nu är jag så trött som man kan bli, alla på lägret var typ helt förskylda, vissa hade feber. Men vi lyckades ha kul i alla fall! Spelade kort, sprang runt ute i leran (och ja, jag föll och fick tvätta byxorna i handfatet xD), åt mat, åt godis, spelade piano, stod i soffan och sjöng och dansade, sjöng psalmer, lekte massa roliga lekar inne med storasyskonen och prästen som förövrigt tror han är rolig (HAHAHA XD) och typ gjorde grupparbeten på lektionerna som var världens simplaste och chilligaste. Så allt som allt så har det varit, KUL!

obsobsobsobs!

2012-03-16 @ 16:13:13
Jag ska nu om ca. en halvtimme gå till kyrkan, eftersom jag ska till Lemböte på konfirmationsläger :) Så kommer inte blogga mera idag, eller imorgon, bara såatt ni veet :) Ha det bra!

it's shinin' through you

2012-03-15 @ 19:33:45
Dagen var ganska chill, matte, svenskatest, steptest (på hälsokunskapen), mat, film (finskan), film (franskan) & engelska :) Ingen innebandy idag, vilket var synd, men då hann jag göra biologiläxan, eftersom jag skulle på teater klockan 6. Så var jag på teatern då, gick väl helt okej. :}
Imorgon är det freedag!! Så jäkla skönt! Sen är det ju weekendläger på Lemböte i helgen. Ska väl bli ganska kul ;) Vi får väl se ^^

oh, it's a sealife!

2012-03-14 @ 18:33:04
Halloj. Somsagt, väääldigt chill dag idag. 1 och en halv timmes lång rast idag då, + en vanlig ^^ Haha. Nice! Har det som jag kallar växtvärk i låret nu, tycker det är ganska skönt =^.^= Ska gå i duschen snart, och sen firra läxorna klart! :D Lateer!

just a bit jellyfish

2012-03-13 @ 20:47:08
fyfan va dålig kvalitén blev nurå..
Alltså, herregud. Biologin idag var out of control. Pinsamma ögonblick om man säger så. (Vi har inte alls sexualkunskap just på på biologin ;)) haha. Dagen gick relativt fort, fast jag trodde den skulle vara seg, speciellt eftersom den var från 8 till 3 :} Imorgon chiiill!! Hk, hk, hk, slöjd, slöjd, svenska. Och dessutom slipper vi gröt för att vi har hk!! :D HAPPY!! See u!

i'm a 90's kid.

2012-03-12 @ 20:47:36
Hej! Första skoldagen för mig pålänge idag. Och min födelsedag tillpåköpet! :) 15 år är kärringen nu. Haha. Vi hade skrinning på idrotten idag, och oj va sexiga vi va i hockeybyxor och benskydd! Sen var det de första fysiktimmarna för hela åttan, dom var väl kul. Folk stod på borden och sjöng för mig ^^ Hihi. Jag skulle åka på damträning som vanligt på måndagar, men damerna hade tydligen slutat för säsongen? Okej lixsom, så jag och Iris tränade med pojkarna istället, för dom hade träning samtidigt :) Det var lite oseriöst, men det var nog ändå kul. Har massa finskaord tills imorgon, och kan inte så många precis.. Sen har vi biologiläxa som jag inte behöver gå in på vad det handlar om xD HAHA. Aja, puss!

now I'm BACK!

2012-03-11 @ 10:09:38
Heej! Nu är jag tillbaka från Idre! Damn va kul jag hade det! :) Skidade varje dag. Fina soliga dagar, förutom onsdagen och torsdagen. Man såg inte så jättemycket när man skulle skida då ^^ Dimma och snöyra, haha! Känns skönt att vara tillbaka, mycket skolgrejs tydligen oxå. Fick mina presenter idag (fyller ju år imorgon). Jag fick en ny ridhjälm och lite stuff :) Ikväll ska vi till farmor på middag. Skulle inte orka, har inte tid, massormassor med saker att göra.. >.<

xoxo, gossip girl

2012-03-01 @ 19:29:14
Finally säger jag bara! Nu är provperioden slut! Så jäkla skööönt!!! Omg, happy_girl_97? Ohyees. Skön dag oxå, chill, chill, prov, film. Sen hade vi frågesport på geografin, och mitt lag va' nog allt bäst på flaggorna!! ;D HAHA. Innebandy och teater har man hunnit med idag oxå. Imorgon ska jag bli klar med hissaskiten, och boken om mig. Sen bara packa. Packa, packa, packa. Massor måste man ha med sig ju! Ska kika lite Gossip Girl nu, later!!