kira is my name.

2012-05-30 / 19:03:33 / foto - övrigt

Tog denna bild i 7:an, med min gamla kamera och med dåligt ljus. Oredigerad tillpåköpet!
Heeeeej! Skön dag idag! Nu borde jag bara ta tag i franskapluggen eftersom det är prov imorgon.. Men äntligen det sista för åttan! Imorgon blir det knytkalas på Anettes timme, eftersom det är den sista timmen nånsin för oss med henne :( Buuuhuuu! Hon som var så bra. Och Maria ska vi ju inte heller ha nästa år.. Varför ska alltid de bästa lärarna sluta/inte få ha kvar sitt jobb? DET SUGER EN SAK SOM JAG INTE SKA SKRIVA HÄR.. Nänu ska jag plugga och tycka synd om mig själv. Hejdå.

white as the cloud ☁

2012-05-29 / 21:17:50 / foto - natur

Heej! Vi fick veta både biologiprovet och fysikprovet idag. Båda gick någ helt bra. Hade hoppats på lite bättre i fysiken, men det var inte fy skam det jag fick heller. Så var det matteprov oxå, vilket gick bra utom sista uppgiften.. Ååhh.. Är så freaking irriterad på den.. Hade hoppats på alla rätt, men det blir det nog inte.. Jag kollade just på stafettkarnevalen på tv, men såg inga mig x) Nu ska jag väl gå och lägga mig. Imorgon blir det skön dag med HK och syslöjd och svenska :) Godnatt!!

only if i could fly

2012-05-28 / 20:16:53 / foto - djur

Hejhej! Chill dag, förutom att man var lite trött efter helgen. Men annars mår jag ganska bra just nu såhär i slutet av åttan. Imorgon matteprov (chill) och på torsdag franskaprov (oxå chill) :) Men aa.. Sen är det ju lixom inga dagar kvar typ. Nästa vecka blir det säkert typ massa knytkalas i skolan och så xD HAHAH. Ska nu plugga lite matte, och sedan försöka lägga mig tidigt, eftersom det ändå blev till klockan 11 igår.. Bläää.

omf, oh my flower

2012-05-27 / 19:41:39 / foto - natur



Hejheeej! Vart i Finland hela helgen. Har sovit dåligt på golvet i en skola. Fått lite färg på huden. Lärt känna vissa människor bättre och haft det så jäkla kul! Och shit asså. Sverige vann ESC!? How awesome isn't that?!?! HAHAHAHA! Vaknade först 1 idag. Så jäkla skönt att sova en sin egna mjuka säng! Ikväll måste jag lägga mig tidigt, så att jag pallar gå till skola imorgon :p Godnatt!


icecream spells SUMMER

2012-05-24 / 20:29:49 / foto - ätbart

Halloj halloj! Dagen har gått åt att göra ingenting, för att jag sen ska nu halv 10 börja plugga prov och packa för stafettkarnevalen! Smart tjej alltså! Men nu måste jag verkligen börja med det. Kommer kanske uppdatera från iPhonen, men får se. Vi far ju imorgon.. Kommer nog bli kul hoppas jag ^^ Hejdå!

you're beautiful!

2012-05-22 / 21:24:13 / foto - saker

[ja, det är meningen att det ska se ut som att kvalitén suger!]
Hej! Ridning idag, det var väl helt okej! Och biologiprovet gick nog bättre än förväntat!! :D aja, ska nu läsa klart min bok, och sedan sova! Godnatt!

jak e snyk

2012-05-21 / 20:21:36 / foto - saker

Helt out of season bild, och visad. Men tycker bara det är så grymt snyggt att sitta där!
Heej! Dagen blev bättre än förväntat. Boboll på gympan, vilket är skoj. Sen lite chill fysik och finska. Och religionen var aschill. Sen fick jag gå hem. Behövde inte gå på stafetträningen, eftersom jag ändå måste ha gått tidigare. Sen till stallet för att ha markarbete. Fick Flugan! :D Det var askul att rida honom! Senast jag gjorde det föll jag av xD HAHAH. Men det gick super i alla fall. Och nu är det då bara biologin.. Som jag kommar sumpa otroligt mycket på imorgon.. Heheh.. Jaja, har ändå så bra betyg (YEEH, SKRYTARN! säger du..) Ha det fint!

favorit i repris

2012-05-20 / 20:01:59 / foto - natur

Gud vad jag tycker om denna bild. Fast den är asgammal ♥
Hejhej. Sorry för URUSEL uppdatering.. Har inte orkat helt enkelt. Idag var jag för en gångs skull till kyrkan. Var lika långtråkigt som vanligt ^^ Igår var det ju ridning. Vi hade hoppning, och jag hade egentligen måsta hoppa Pola igen (som jag föll av 2 ggr förra veckan). Men eftersom inte Wilma var där, så fick jag ta Parking istället! Fatta va glad jag blev då alltså! Och det gick ju oxå superbra, han hoppar ju allt så ^^ Ska rida in imorgon och på tisdag.. HAHA. Stafetträning imorgon, och plugga biologiprov. Som jag redan nu försöker plugga på, men det går inte så bra. Har bara läst 3 kapitel av 9.. :$ Ska nu försöka plugga lite till, innan jag går och lägger mig! Godnatt! :}

candy-repris

2012-05-16 / 22:19:01 / foto - ätbart

Hej, engelskaprovet idag gick väl helt ok. Nu är jag ledig i 4 dagar dessutom. Härlapärla! Har kollat Gossip nu och ska snart gå och lägga mig ^^ Godnatt!

englishtest tomorrow!

2012-05-15 / 21:19:23 / foto - människor
image description
Hejhej. Imorgon är det sista dagen innan looov! Så himla skönt med lite lov en vanlig vecka! :D chill dag imorgon som vanligt. Utom att det är engelskaprov. Undrar hur det kommer att gå :s Aja, nu ska jag plugga tills jag somnar, godnatt!

mobilinlägg

2012-05-14 / 21:33:58 / foto - övrigt

Hej. Dagen har väl rullat på relativt bra. Fast har för första gången på väldigt länge ont i huvudet.. Aja, ska sova nu. God natt!! ❤


the moon is strange

2012-05-13 / 20:21:47 / foto - natur

Halloj! Haft jävligt ont i kroppen hela dagen. Har inte orkat göra ett skit. Förutom att gå till min fula naturruta på badhusberget, eftersom jag måste. Orkade inte gå till kyrkan fast jag verkligen borde ha gjort det. Aja, imorgon skulle jag ju egentligen kanske måsta springa stafett, men kommer inte kunna göra det, eftersom jag inte kan springa med mitt knäää.. Just det, det är ju en kort vecka nu framför oss!! :D Måndag-onsdag bara, eftersom det är kristihimmelfärdslov sen!!!! :D Awesome. ALLSTÅ HERREGUD. Jag använder ordet "awesome" i precis vartända inlägg. ojojoj, borde sluta med det :$

some icecream

2012-05-12 / 22:48:09 / foto - ätbart


awesome med lite glass!
Hejhej! Inte sådär superdag om man säger så. Vi hade hoppning på ridningen, jag hade Pola. Hon vägrade iprincip hela tiden. Sen när hon valde att hoppa, så gjorde hon sina kända helikopterhopp, som gjorde att jag inte kunde sitta kvar, så jag flög och slog benet. Sen så ville hon stanna mitt i studsen, så jag flög, än en gång, och tappade andan och fick ont i ryggen. Awesome! Not. Mitt knä var uppsvullet när jag kom hem, så satt med en påse frysta jordgubbar på knäet efter duschen. Ojojoj. Borde ha dammsugit huset idag, men det gick ju fan inga, när man har ont i ryggen och i knäet. Måste oxå till kyrkan imorgon, men ORKAR VERKLIGEN INTEEEEEEEEEEEE! ÅÅÅÅH, hejdå och godnatt..


iPhonemania

2012-05-09 / 21:17:03 / foto - saker

Halloj. Gud vilken skön dag! Potatis och purjolökssoppa på hk'n, med morotsscones. Asgott! Inte lika god äppelkaka till efterrätt.. Men gick väl å äta. Sen bara syslöjd. Jag och Signe är snart klara med våra babydräkter :D Dom bli supergulliga! Sen åkte jag till gymmet med Signe, Jannica och Nora. Sen gick jag i duschen när jag hade kommit hem. Sen har jag ju bara chillat hela dagen, och ÄNTLIGEN städat mitt skrivbord. Så JÄKLA skönt det är efteråt! Och justdet! Det där med språkresan. Jag och Signe skulle egentligen åkt 2 veckor, men den kursen fanns tydligen inte sedan (hurfan kunde vi boka den då?) men iaf. Så nu ska vi dit i 3 veckor istället!! :D How awesome is that? Aja, nu ska jag öva franska och finska. Godnatt!

riding on a pig, baby monkey

2012-05-08 / 18:58:06 / foto - övrigt

 Mitt nya favoritspel!! XD Baby Monkey! Låten sätter sig i huvudet!!
Heej! Det gjorde min att vi fick sluta 2 ist för 3! :D Annars var dagen sådär. Vi vet inte heller riktigt hur det blir med språkresan.. :( Blää. Aja, imorgon går jag 8-12 i skolaaan! AWESOME! Hk, hk, hk, slöjd, jobbig dag? Sen ska jag till Avanciaaa ^^ Nu ska jag chilla gärnet hela kvällen, kolla gossip och tare luungt! Sen oxå Top Model tror jag :) Harebra!


london is great!

2012-05-08 / 18:46:58 / foto - övrigt

Hej. Dagen var väl smärtfri. Och jag ska antagligen springa sista sträckan i 100 meter på måndag.. Jag PALLAR DET INTE. INTE SISTA STRÄCKAN!! Omg.. Kommer falla och göra värsta volten och landa på nacken och hamna i rullstol och inte kunna röra mig hela livet, ha någon som matar mig och duschar mig och.. HAHA, där gick det för långt. Jaja, nu är jag skiiiiittrött, så ska gå och lägga mig. Skönt att börja 9 imorgon!! :D Hejdå!


instagram

2012-05-07 / 21:04:05 / foto - övrigt
image descriptionimage description
Rickard lämnade en fin hälsning från förra veckans biologilektion ----- Fint med protes-tanter på religionen!
(Rickard låtsades att det var Ebba som skrev det, som ni ser på den fina "Ebbabilden")

blåsippan ute i backarna står

2012-05-07 / 21:01:00 / foto - övrigt

Hejheeeej! Helt ok dag ändå. På gympan hade vi brännboll <--- åzum. Mitt lag var lite överlägsna om ni ville veta. HAHA. Nejmen det var kul iaf. Sen två sega fysiktimmar, en finskatimme (där jag fick reda på att jag hade bäst i hela klassen (tror jag) på finskaprovet, STOLT_CHEY_97 + EGO_SEEJ) Haha, nejmen då vart man ju ändå ganska klaaat. (<-- ja, detta ska föreställa ett "glad" på söt finlandssvenska.) ^^ Jobbig dag imorn! Men 2 timmar Rickard är ju aldrig fel ;) Så det förgyller nog dagen! HAH x)

let the fire burn

2012-05-06 / 19:47:24 / foto - natur

Heej! Chillat hela dagen, ätit pizza till middag medans jag såg på ishockey! Finland vann 1-0 mot Slovakien :D Awesome! Imorgon är det både idrott i skolan & stafetträning. Hah. Ska nu läsa på fysiken. Bläää.

omnomnomnom!

2012-05-05 / 23:06:16 / foto - ätbart

Hejhej. Vi hade tydligen inte alls teori på ridningen. Nejnej, vi skulle ha markarbete! Fick ringa syster så att hon och hennes pojkvän kunde komma med min ridväst och mina ridvantar :p Hade Pola. Hon var väl lite jobbig och så, men annars gick det braaa (: Borde absolut pallra mig till kyrkan imorgon, men usch, det orkar jag inteeee! Har ju 3 ggr kvar att gå.. Åhh.. irriterande. Hoppas mamma har nå mera konserter som jag kan få underskrift på ^^ Aja, godnatt! Ska nu sova. GLÖM INTE, INSTAGRAM! FÖRJER DU MIG, SÅ FÖLJER JAG DIG!! :) @kirasiri

First mobilinlägg Ever!!!!!

2012-05-04 / 21:44:28 / foto - övrigt

Hej! Jag har köpt en freaking iphone!! Awesome, eller hur!! ;D hahaha. Imorgon är det ridning, eller teori rättare sagt :P aja. Är trött nu, så ska snart sova :) följ mig på instagram ! Kirasiri@instagram ;)


cupcakeeees ♠

2012-05-03 / 19:50:03 / foto - ätbart


Halojj! Ganska chill dag idag. Stafetträning efter skolan oxå. Finskaprov imorgon. Ska plugga så jäkla mycket nu. Så HIMLA skönt att det är fredag imorgon!! Älsklingsdagen?? ;D HAH.

two little birds on the water.

2012-05-01 / 18:49:01 / foto - djur

Hejheeeej! Första maj redan!!! :D Inte länge till sommarlovet och England ♥ Så himla skönt att slippa både måndagen och tisdagen i skolan. De är nog de jobbigaste dagarna. Och imorgon ska vi tillochmed baka pizza på HK'n! Awesome! Jag har varit på stugan måndag-tisdag, så har inte hunnit blogga, sry. Jag är så himla dålig med att föra över bilder från kameran till datorn, men nu ska jag förihelvete ta och göra det, så att ni får någon bild!! Ser man på, det kom en bild!! (: Från igår tillpåköpet!

ARKIV kira ~ photography © -

kira is my name.

2012-05-30 @ 19:03:33

Tog denna bild i 7:an, med min gamla kamera och med dåligt ljus. Oredigerad tillpåköpet!
Heeeeej! Skön dag idag! Nu borde jag bara ta tag i franskapluggen eftersom det är prov imorgon.. Men äntligen det sista för åttan! Imorgon blir det knytkalas på Anettes timme, eftersom det är den sista timmen nånsin för oss med henne :( Buuuhuuu! Hon som var så bra. Och Maria ska vi ju inte heller ha nästa år.. Varför ska alltid de bästa lärarna sluta/inte få ha kvar sitt jobb? DET SUGER EN SAK SOM JAG INTE SKA SKRIVA HÄR.. Nänu ska jag plugga och tycka synd om mig själv. Hejdå.

white as the cloud ☁

2012-05-29 @ 21:17:50

Heej! Vi fick veta både biologiprovet och fysikprovet idag. Båda gick någ helt bra. Hade hoppats på lite bättre i fysiken, men det var inte fy skam det jag fick heller. Så var det matteprov oxå, vilket gick bra utom sista uppgiften.. Ååhh.. Är så freaking irriterad på den.. Hade hoppats på alla rätt, men det blir det nog inte.. Jag kollade just på stafettkarnevalen på tv, men såg inga mig x) Nu ska jag väl gå och lägga mig. Imorgon blir det skön dag med HK och syslöjd och svenska :) Godnatt!!

only if i could fly

2012-05-28 @ 20:16:53

Hejhej! Chill dag, förutom att man var lite trött efter helgen. Men annars mår jag ganska bra just nu såhär i slutet av åttan. Imorgon matteprov (chill) och på torsdag franskaprov (oxå chill) :) Men aa.. Sen är det ju lixom inga dagar kvar typ. Nästa vecka blir det säkert typ massa knytkalas i skolan och så xD HAHAH. Ska nu plugga lite matte, och sedan försöka lägga mig tidigt, eftersom det ändå blev till klockan 11 igår.. Bläää.

omf, oh my flower

2012-05-27 @ 19:41:39



Hejheeej! Vart i Finland hela helgen. Har sovit dåligt på golvet i en skola. Fått lite färg på huden. Lärt känna vissa människor bättre och haft det så jäkla kul! Och shit asså. Sverige vann ESC!? How awesome isn't that?!?! HAHAHAHA! Vaknade först 1 idag. Så jäkla skönt att sova en sin egna mjuka säng! Ikväll måste jag lägga mig tidigt, så att jag pallar gå till skola imorgon :p Godnatt!


icecream spells SUMMER

2012-05-24 @ 20:29:49

Halloj halloj! Dagen har gått åt att göra ingenting, för att jag sen ska nu halv 10 börja plugga prov och packa för stafettkarnevalen! Smart tjej alltså! Men nu måste jag verkligen börja med det. Kommer kanske uppdatera från iPhonen, men får se. Vi far ju imorgon.. Kommer nog bli kul hoppas jag ^^ Hejdå!

you're beautiful!

2012-05-22 @ 21:24:13

[ja, det är meningen att det ska se ut som att kvalitén suger!]
Hej! Ridning idag, det var väl helt okej! Och biologiprovet gick nog bättre än förväntat!! :D aja, ska nu läsa klart min bok, och sedan sova! Godnatt!

jak e snyk

2012-05-21 @ 20:21:36

Helt out of season bild, och visad. Men tycker bara det är så grymt snyggt att sitta där!
Heej! Dagen blev bättre än förväntat. Boboll på gympan, vilket är skoj. Sen lite chill fysik och finska. Och religionen var aschill. Sen fick jag gå hem. Behövde inte gå på stafetträningen, eftersom jag ändå måste ha gått tidigare. Sen till stallet för att ha markarbete. Fick Flugan! :D Det var askul att rida honom! Senast jag gjorde det föll jag av xD HAHAH. Men det gick super i alla fall. Och nu är det då bara biologin.. Som jag kommar sumpa otroligt mycket på imorgon.. Heheh.. Jaja, har ändå så bra betyg (YEEH, SKRYTARN! säger du..) Ha det fint!

favorit i repris

2012-05-20 @ 20:01:59

Gud vad jag tycker om denna bild. Fast den är asgammal ♥
Hejhej. Sorry för URUSEL uppdatering.. Har inte orkat helt enkelt. Idag var jag för en gångs skull till kyrkan. Var lika långtråkigt som vanligt ^^ Igår var det ju ridning. Vi hade hoppning, och jag hade egentligen måsta hoppa Pola igen (som jag föll av 2 ggr förra veckan). Men eftersom inte Wilma var där, så fick jag ta Parking istället! Fatta va glad jag blev då alltså! Och det gick ju oxå superbra, han hoppar ju allt så ^^ Ska rida in imorgon och på tisdag.. HAHA. Stafetträning imorgon, och plugga biologiprov. Som jag redan nu försöker plugga på, men det går inte så bra. Har bara läst 3 kapitel av 9.. :$ Ska nu försöka plugga lite till, innan jag går och lägger mig! Godnatt! :}

candy-repris

2012-05-16 @ 22:19:01

Hej, engelskaprovet idag gick väl helt ok. Nu är jag ledig i 4 dagar dessutom. Härlapärla! Har kollat Gossip nu och ska snart gå och lägga mig ^^ Godnatt!

englishtest tomorrow!

2012-05-15 @ 21:19:23
image description
Hejhej. Imorgon är det sista dagen innan looov! Så himla skönt med lite lov en vanlig vecka! :D chill dag imorgon som vanligt. Utom att det är engelskaprov. Undrar hur det kommer att gå :s Aja, nu ska jag plugga tills jag somnar, godnatt!

mobilinlägg

2012-05-14 @ 21:33:58

Hej. Dagen har väl rullat på relativt bra. Fast har för första gången på väldigt länge ont i huvudet.. Aja, ska sova nu. God natt!! ❤


the moon is strange

2012-05-13 @ 20:21:47

Halloj! Haft jävligt ont i kroppen hela dagen. Har inte orkat göra ett skit. Förutom att gå till min fula naturruta på badhusberget, eftersom jag måste. Orkade inte gå till kyrkan fast jag verkligen borde ha gjort det. Aja, imorgon skulle jag ju egentligen kanske måsta springa stafett, men kommer inte kunna göra det, eftersom jag inte kan springa med mitt knäää.. Just det, det är ju en kort vecka nu framför oss!! :D Måndag-onsdag bara, eftersom det är kristihimmelfärdslov sen!!!! :D Awesome. ALLSTÅ HERREGUD. Jag använder ordet "awesome" i precis vartända inlägg. ojojoj, borde sluta med det :$

some icecream

2012-05-12 @ 22:48:09


awesome med lite glass!
Hejhej! Inte sådär superdag om man säger så. Vi hade hoppning på ridningen, jag hade Pola. Hon vägrade iprincip hela tiden. Sen när hon valde att hoppa, så gjorde hon sina kända helikopterhopp, som gjorde att jag inte kunde sitta kvar, så jag flög och slog benet. Sen så ville hon stanna mitt i studsen, så jag flög, än en gång, och tappade andan och fick ont i ryggen. Awesome! Not. Mitt knä var uppsvullet när jag kom hem, så satt med en påse frysta jordgubbar på knäet efter duschen. Ojojoj. Borde ha dammsugit huset idag, men det gick ju fan inga, när man har ont i ryggen och i knäet. Måste oxå till kyrkan imorgon, men ORKAR VERKLIGEN INTEEEEEEEEEEEE! ÅÅÅÅH, hejdå och godnatt..


iPhonemania

2012-05-09 @ 21:17:03

Halloj. Gud vilken skön dag! Potatis och purjolökssoppa på hk'n, med morotsscones. Asgott! Inte lika god äppelkaka till efterrätt.. Men gick väl å äta. Sen bara syslöjd. Jag och Signe är snart klara med våra babydräkter :D Dom bli supergulliga! Sen åkte jag till gymmet med Signe, Jannica och Nora. Sen gick jag i duschen när jag hade kommit hem. Sen har jag ju bara chillat hela dagen, och ÄNTLIGEN städat mitt skrivbord. Så JÄKLA skönt det är efteråt! Och justdet! Det där med språkresan. Jag och Signe skulle egentligen åkt 2 veckor, men den kursen fanns tydligen inte sedan (hurfan kunde vi boka den då?) men iaf. Så nu ska vi dit i 3 veckor istället!! :D How awesome is that? Aja, nu ska jag öva franska och finska. Godnatt!

riding on a pig, baby monkey

2012-05-08 @ 18:58:06

 Mitt nya favoritspel!! XD Baby Monkey! Låten sätter sig i huvudet!!
Heej! Det gjorde min att vi fick sluta 2 ist för 3! :D Annars var dagen sådär. Vi vet inte heller riktigt hur det blir med språkresan.. :( Blää. Aja, imorgon går jag 8-12 i skolaaan! AWESOME! Hk, hk, hk, slöjd, jobbig dag? Sen ska jag till Avanciaaa ^^ Nu ska jag chilla gärnet hela kvällen, kolla gossip och tare luungt! Sen oxå Top Model tror jag :) Harebra!


london is great!

2012-05-08 @ 18:46:58

Hej. Dagen var väl smärtfri. Och jag ska antagligen springa sista sträckan i 100 meter på måndag.. Jag PALLAR DET INTE. INTE SISTA STRÄCKAN!! Omg.. Kommer falla och göra värsta volten och landa på nacken och hamna i rullstol och inte kunna röra mig hela livet, ha någon som matar mig och duschar mig och.. HAHA, där gick det för långt. Jaja, nu är jag skiiiiittrött, så ska gå och lägga mig. Skönt att börja 9 imorgon!! :D Hejdå!


instagram

2012-05-07 @ 21:04:05
image descriptionimage description
Rickard lämnade en fin hälsning från förra veckans biologilektion ----- Fint med protes-tanter på religionen!
(Rickard låtsades att det var Ebba som skrev det, som ni ser på den fina "Ebbabilden")

blåsippan ute i backarna står

2012-05-07 @ 21:01:00

Hejheeeej! Helt ok dag ändå. På gympan hade vi brännboll <--- åzum. Mitt lag var lite överlägsna om ni ville veta. HAHA. Nejmen det var kul iaf. Sen två sega fysiktimmar, en finskatimme (där jag fick reda på att jag hade bäst i hela klassen (tror jag) på finskaprovet, STOLT_CHEY_97 + EGO_SEEJ) Haha, nejmen då vart man ju ändå ganska klaaat. (<-- ja, detta ska föreställa ett "glad" på söt finlandssvenska.) ^^ Jobbig dag imorn! Men 2 timmar Rickard är ju aldrig fel ;) Så det förgyller nog dagen! HAH x)

let the fire burn

2012-05-06 @ 19:47:24

Heej! Chillat hela dagen, ätit pizza till middag medans jag såg på ishockey! Finland vann 1-0 mot Slovakien :D Awesome! Imorgon är det både idrott i skolan & stafetträning. Hah. Ska nu läsa på fysiken. Bläää.

omnomnomnom!

2012-05-05 @ 23:06:16

Hejhej. Vi hade tydligen inte alls teori på ridningen. Nejnej, vi skulle ha markarbete! Fick ringa syster så att hon och hennes pojkvän kunde komma med min ridväst och mina ridvantar :p Hade Pola. Hon var väl lite jobbig och så, men annars gick det braaa (: Borde absolut pallra mig till kyrkan imorgon, men usch, det orkar jag inteeee! Har ju 3 ggr kvar att gå.. Åhh.. irriterande. Hoppas mamma har nå mera konserter som jag kan få underskrift på ^^ Aja, godnatt! Ska nu sova. GLÖM INTE, INSTAGRAM! FÖRJER DU MIG, SÅ FÖLJER JAG DIG!! :) @kirasiri

First mobilinlägg Ever!!!!!

2012-05-04 @ 21:44:28

Hej! Jag har köpt en freaking iphone!! Awesome, eller hur!! ;D hahaha. Imorgon är det ridning, eller teori rättare sagt :P aja. Är trött nu, så ska snart sova :) följ mig på instagram ! Kirasiri@instagram ;)


cupcakeeees ♠

2012-05-03 @ 19:50:03


Halojj! Ganska chill dag idag. Stafetträning efter skolan oxå. Finskaprov imorgon. Ska plugga så jäkla mycket nu. Så HIMLA skönt att det är fredag imorgon!! Älsklingsdagen?? ;D HAH.

two little birds on the water.

2012-05-01 @ 18:49:01

Hejheeeej! Första maj redan!!! :D Inte länge till sommarlovet och England ♥ Så himla skönt att slippa både måndagen och tisdagen i skolan. De är nog de jobbigaste dagarna. Och imorgon ska vi tillochmed baka pizza på HK'n! Awesome! Jag har varit på stugan måndag-tisdag, så har inte hunnit blogga, sry. Jag är så himla dålig med att föra över bilder från kameran till datorn, men nu ska jag förihelvete ta och göra det, så att ni får någon bild!! Ser man på, det kom en bild!! (: Från igår tillpåköpet!