just another redigering :)

2012-02-29 / 16:46:49 / foto - saker
Finskaprov imorgon. Åh va skönt det kommer vara när skoldagen är slut. Faaast. Då är det ännu hissaskiten som jag måste skriva klart på fredag D: Great.. Skoldagen var kort och chill. Signus var sjuk, så lite tråkigt blev det. Ska nu plugga häcken av mig på finskaprovet. Ska fan ha 10 i det!! Kommer nog inte lyckas.. men vi får väl hoppas ^^ Haha, ha det bra!

finding nemo

2012-02-28 / 19:42:28 / foto - djur
Hej! Hälsokunskapsprovet är nu skrivet. Gick rättså skit, men vem bryr sig? Finskaprov på torsdag, helt okeeej! Ska bli så skönt efter denna vecka, att bara sticka till Idre och chilla hela veckan i backen på skidorna. Så jäkla nice. Måste bara denna vecka bli klar med hissaskiten och svenskaskiten. Men lyckas nog.. kanske.. :s Haha. Men det är skönt att slippa hissan, nu när vi byter period! Aja, see u!

i'm back!

2012-02-26 / 12:45:41 / övrigt
Hejhej! Jag är tillbaka nu! Det var riktigt roligt i Finland. Har typ bara shoppat men ;) På onsdag kväll kom vi fram till mormor och morfar. På torsdan åkte vi till Sealife (eftersom vi hade min lillasyster med). Det är ett ställe där det finns massor med fiskar och sånt! Riktigt kul faktiskt! Fotade ganska mycket där, ni får se senare. Sen for vi till farfar för att äta lunch, därifrån åkte vi till Sello och shoppade lite ( där jag inte hittade nåt :( ) Sen hem chilla, äta panpizza, sova ^^ På fredagen åkte vi till Vanda. Där köpte jag träningskläder typ. Och sen på igår var vi till Jumbo och shoppade ännu mera. Där hittade jag jeans!!!! :D Sen for vi hem. Till Åland. Skönt faktiskt! Och tycker nästan det ska bli skönt med skola igen. Pallar inte sitta hemma och tråka flera dagar nu. Skrinning på idrotten imorgon tror jag? ;)

winterland

2012-02-22 / 10:19:52 / foto - natur
{en ytterst oredigerad bild från Trysil, 2009 tror jag}
Nemen ser man på! Ett inlägg till kom det i alla fall :D Jag far lite före 2 till hamnen. Orkade inte packa igår, så jag ska göra det nu, sen sticker jag till Lastrada (STAVNING?) och käkar lurre med farsan. Ha det bra nu! :D

see u later!

2012-02-21 / 19:38:54 / foto - vatten
Detta blir antagligen sista inlägget innan söndag ;) Ska nu börja packa mina stuff. Imorgon ska jag käka lunch med pappi, sen åker vi ganska genast ^^ Ser verkligen fram emot att åka!! :D Ses sen!! Ha det bra!

21022012

2012-02-21 / 13:49:44 / foto - övrigt
Rubriken, true story, dagens datum! :)
Alltså usch vad vackern väder det är! Vintern börjar ju ge upp märker man. Plusgrader och solen skiner. Snön bara smälter.. :( Imorgon bär det av till Helsingfors oxå! Så då blir det ingen uppdatering på kanske 4 dar :( besök mig gärna ändå!! :)

kisseeeeeh!

2012-02-20 / 16:16:52 / foto - djur
Sorrysorrysorry för bad uppdatering. Var ut en sväng imorse, det var ju alltför vackert väder! Solbrillorna fick tillochmed komma med!! Träffade mamma när hon var påväg till stan från jobbet. Hon bah: Vad gör du här? Jag bah: är ute och går? o.O hon bah: Har du slutat redan? Och jag bah: HAHA, JAG HAR SPORTLOV!! HAHAH, det var verkligen fult.. Har annars bara chillat, det är ju ändå lov?? Nog för att det heter "Sportlov", men ska ju ändå "sporta" i Helsingfors. HAHA, i shoppingcentrum rättare sagt! En sport som jag är mycket bra på. Lyckas oxå hålla mig till vad plånboken har att erbjuda ^^ HAHA.

before i die

2012-02-18 / 16:00:28 / foto - övrigt

haha, det var bara en liten del av alla sakerna!!


♪ give me some music ♫

2012-02-18 / 10:38:50 / foto - saker
Sportlov är nog allt skönt att ha nu! :D Ledig hela nästa vecka!! Är snart påväg till ridningen. Skoj! Sen blir det att dammsuga hela huset. Lite mindre skoj.. Ska i alla fall chilla gärnet och kolla på mello ikväll!

vintage

2012-02-16 / 19:51:14 / foto - människor
Hejhej! Nu är allting bara chill. Chill, chill, chill. Fredag imorgon + SPORTLOV! Fan va gött! Sticker till Helsingfors på onsdag, så kommer bli bloggtorka då. Kommer hem natten mot söndagen. Så på onsdag blir det nog sista inlägget på en tid. Vi hade franskaprov idag. Failade lite, men gick väl hyfsat bra. Sen innebandy och teater. Hade tänkt sova tidigt idag. Sköönt!

'frosty window

2012-02-15 / 19:45:58 / foto - övrigt
Hej! Red idag igen dårå. Näst sista inridningen. Rider ännu på fredag. Och sen på min vanliga lektion på lördag. Sen kommer jag inte rida på en månad.. ojojoj. Väärldens chilldag idag. Vi fick se på vänner på engelskan, och vi fick veta vad vi fick i provet. Damn det gick bra i alla fall! Sen bara mattetest, som var skitenkelt. Sen syslöjd, lästimme och musik! Nice. Jag har i alla fall lagt ner ca. 8 timmar totalt på min powerpoint om Irland till geografin. Nåja, är nu nöjd i alla fall! Ska nu plugga franskaprov som vi har imorgon. Må det oxå gå bra!!

la pomme

2012-02-14 / 18:22:10 / foto - ätbart
Hej, jag är nog världens lyckligaste idag! Hissaprovet var SUUUPERLÄTT!! FATTA VAD LÄTTAD JAG ÄR! Denna vecka blir nog ändå inte så hemsk! :D Imorgon ska jag rida igen då :} Nu ska jag käka kladdis som mammo och lillsyrran bakat!!

2012-02-14 / 17:41:06 / övrigt

stress, stress, stress!

2012-02-12 / 16:41:19 / foto - övrigt
Hej. Vill bara säga att denna vecka kommer bli den jobbigaste veckan på hela året. Jag har hissaprov och franskaprov. Mattetest och geografipresentation. Ridning 3 ggr och innebandy 2. Teaterlektion.. missade jag något? omg.. Hur ska jag överleva? Kommer inte ha tid till något annat än plugg och träning.. Men gud så skönt det kommer vara när veckan är slut, då blir det sportlov!! Äntligen säger jag bara. Jahapp, nu ska jag väl nörda klart med hissainstuderingsfrågorna, och typ läsa boken. SKULLE VERKLIGEN INTE PALLA, MEN SATAN DET SKA GÖRAS!!

water bubbles

2012-02-11 / 22:13:20 / foto - vatten
Hej, hej, hej & hej. Ridning som vanligt idag, med en snabb liten Ramia. Hihi. Signe kom hit efter det, vi gjorde instuderingsfrågor till hissaprovet. Sen glodde vi lite på mello. Är grymt trött, och hade tänkt gå och lägga mig tidigt idag, får se hur det blir med det ^^

bildtorka..

2012-02-10 / 18:52:54 / foto - människor
Nu har jag ridit för andra gången denna vecka, den sista imogon! ^^ Sen bara om igen nästa vecka med 3 ridningar. Sen är alla mina avbokningar bortridna!! HAHA. Storasyster har massa vänner här, så jag sitter och trycker i mitt rum jag ^^ Ska i alla fall chilla gärnet!!

please, give me summer!

2012-02-09 / 19:57:25 / foto - natur
Idag i skolan fick jag värsta panikattacker. Jag måste andas häftigt, och mådde inte alls så bra. Det var som att jag hade människofobi, fast jag inte alls har det. Lite läskigt var det. Så jag var inte med idag och spelade innebandy, utan satt bredvid och tittade på :) Sen var det oxå teater idag, roligt som vanligt! Nu sitter jag på glosor.eu och övar på engelskaorden som vi har till engelskaprovet imogon. Hoppas att provet går bra!!

dance, dance, dance!

2012-02-08 / 19:42:39 / foto - människor

Halloj! Hanna laddade upp min "macarena"-bild på we♥it igår, och jag fick massor (hhaa, inte ens över hundra, men mycket för mig!!) med unika besökare! :D Roligt! Mammi fyller år idag oxå, så vi har ätit mumsmiddag och min goda cheescake!!! jag var oxå och red in en av mina 4 inridningar som jag har :) Rider oxå på fredag, nästa onsdag och nästa fredag ^^ Ska nu försöka skriva lite om Irland (geografiarbete) men jag skulle inte palla..

"svar på kommentar"

2012-02-07 / 15:06:31 / övrigt
Alltså seriöst, ville du någon eller? Jävligt lågt att kommentera med "anonym". Seriöst det löjligaste man kan göra. Står du inte upp för vad du säger eller?

floorball for life!

2012-02-06 / 16:21:30 / foto - människor
shashashasha.. åjåjåj.. <-- fult! Ska snaart på innebandy! Mitt liv alltså ♥ Idag hade vi cirkelträning på idrotten, var väl lagom jobbigt :} Seeeen bara chillipill! Alltså har verkligen inget att skriva om nuså..

heeey, macarena!

2012-02-05 / 16:26:00 / foto - människor
Halloj!! [ gif:en är från vår tjejkväll, när bruttorna dansar till macarena.. ;) ] Varit i kyrkan idag. Det var gospelmässa, och jag hade svårt att inte börja gråta.. men jag lyckades hålla mig ^^ har chillat idag, och tänker göra hissauppgifter ikväll.. skoj? neeedå!

"If you can chill, chill."

2012-02-04 / 17:34:04 / foto - natur
Shobre. Det var en härlig ridlektion i -15 grader! Låren var röda av köld när jag kom hem :{ Men roligt var det nog allt. Vi skulle egentligen farit till stugan idag, men jag protesterade, så vi stannade hemma. Syster och hennes pojkvän är i Sverige, så dom kommer ikväll oxå. Hade tänkt att kolla melodifestivalen. haha, sånt jag kollar varje år! ^^ nööörd!

iPhone, please?

2012-02-03 / 19:19:04 / foto - saker
[celines söndriga yuppienalle underst (<3)]
Äntligen fredag säger jag bara! Lite trög dag, men med helt okej chill timmar. Bara dubbeltimme hissa som tar kål på mig. Usch!! Fick helt plötsligt 150 euro av min mormor idag, tack så mycket! Puss på dig! ♥ Imorgon blir det ridning. Om det inte är -18 grader såattsäga. Tycker ni att jag överanvänder utropstecken? Själv måste jag anstränga mig för att inte ha det i slutet av varje mening! <-- upps.. Men seriöst. Aja, (<-- skriver jag i slutet av varje inlägg) nu ska jag gå och firra mig en toast. Mums!

grr..

2012-02-02 / 19:23:43 / foto - människor
Haloj! Skolan gick snabbt. På franskan hade vi rickard, där jag och signe fick skrattattack. Sen hade vi två timmar till med rickard. Geografi denna gång. Chill. Sen gick jag och signe hem till mig, och åkte sen till innebandyn. Sen efter innebandyn åt jag middag och sen stack jag till teaterskolan. Och nu har jag kommit hem, och har chillat gärnet. :]

some love one, some love two. I love one, and that is you

2012-02-01 / 17:03:07 / foto - vatten
{gammal, visad bild}
Halloj! Kort dag, från 9-2. Lovelovelove! Vi kollade på Vänner på engelskan :) Sen hade vi matte, och det gick snabbt. Fick då oxå veta att jag hade alla rätt på matteprovet :D Härligt!! Så hade vi geografiprov. Det gick helt okej :] Sen chill syslöjd, christel bara babblade och så. Och sen musik. Jag var i signes grupp för att hjälpa till med sången, eftersom jannica gick hem. Och sången gick nog bra oxå!! Sen gick jag med signe till Svarta Katten. Där tog jag en After Eight-kaka som var supermumsiiig! Nu ska jag gå i duschen, och den ska jag plugga häcken av mig på kartförhöret vi har imogon!!!!!!

ARKIV kira ~ photography © -

just another redigering :)

2012-02-29 @ 16:46:49
Finskaprov imorgon. Åh va skönt det kommer vara när skoldagen är slut. Faaast. Då är det ännu hissaskiten som jag måste skriva klart på fredag D: Great.. Skoldagen var kort och chill. Signus var sjuk, så lite tråkigt blev det. Ska nu plugga häcken av mig på finskaprovet. Ska fan ha 10 i det!! Kommer nog inte lyckas.. men vi får väl hoppas ^^ Haha, ha det bra!

finding nemo

2012-02-28 @ 19:42:28
Hej! Hälsokunskapsprovet är nu skrivet. Gick rättså skit, men vem bryr sig? Finskaprov på torsdag, helt okeeej! Ska bli så skönt efter denna vecka, att bara sticka till Idre och chilla hela veckan i backen på skidorna. Så jäkla nice. Måste bara denna vecka bli klar med hissaskiten och svenskaskiten. Men lyckas nog.. kanske.. :s Haha. Men det är skönt att slippa hissan, nu när vi byter period! Aja, see u!

i'm back!

2012-02-26 @ 12:45:41
Hejhej! Jag är tillbaka nu! Det var riktigt roligt i Finland. Har typ bara shoppat men ;) På onsdag kväll kom vi fram till mormor och morfar. På torsdan åkte vi till Sealife (eftersom vi hade min lillasyster med). Det är ett ställe där det finns massor med fiskar och sånt! Riktigt kul faktiskt! Fotade ganska mycket där, ni får se senare. Sen for vi till farfar för att äta lunch, därifrån åkte vi till Sello och shoppade lite ( där jag inte hittade nåt :( ) Sen hem chilla, äta panpizza, sova ^^ På fredagen åkte vi till Vanda. Där köpte jag träningskläder typ. Och sen på igår var vi till Jumbo och shoppade ännu mera. Där hittade jag jeans!!!! :D Sen for vi hem. Till Åland. Skönt faktiskt! Och tycker nästan det ska bli skönt med skola igen. Pallar inte sitta hemma och tråka flera dagar nu. Skrinning på idrotten imorgon tror jag? ;)

winterland

2012-02-22 @ 10:19:52
{en ytterst oredigerad bild från Trysil, 2009 tror jag}
Nemen ser man på! Ett inlägg till kom det i alla fall :D Jag far lite före 2 till hamnen. Orkade inte packa igår, så jag ska göra det nu, sen sticker jag till Lastrada (STAVNING?) och käkar lurre med farsan. Ha det bra nu! :D

see u later!

2012-02-21 @ 19:38:54
Detta blir antagligen sista inlägget innan söndag ;) Ska nu börja packa mina stuff. Imorgon ska jag käka lunch med pappi, sen åker vi ganska genast ^^ Ser verkligen fram emot att åka!! :D Ses sen!! Ha det bra!

21022012

2012-02-21 @ 13:49:44
Rubriken, true story, dagens datum! :)
Alltså usch vad vackern väder det är! Vintern börjar ju ge upp märker man. Plusgrader och solen skiner. Snön bara smälter.. :( Imorgon bär det av till Helsingfors oxå! Så då blir det ingen uppdatering på kanske 4 dar :( besök mig gärna ändå!! :)

kisseeeeeh!

2012-02-20 @ 16:16:52
Sorrysorrysorry för bad uppdatering. Var ut en sväng imorse, det var ju alltför vackert väder! Solbrillorna fick tillochmed komma med!! Träffade mamma när hon var påväg till stan från jobbet. Hon bah: Vad gör du här? Jag bah: är ute och går? o.O hon bah: Har du slutat redan? Och jag bah: HAHA, JAG HAR SPORTLOV!! HAHAH, det var verkligen fult.. Har annars bara chillat, det är ju ändå lov?? Nog för att det heter "Sportlov", men ska ju ändå "sporta" i Helsingfors. HAHA, i shoppingcentrum rättare sagt! En sport som jag är mycket bra på. Lyckas oxå hålla mig till vad plånboken har att erbjuda ^^ HAHA.

before i die

2012-02-18 @ 16:00:28

haha, det var bara en liten del av alla sakerna!!


♪ give me some music ♫

2012-02-18 @ 10:38:50
Sportlov är nog allt skönt att ha nu! :D Ledig hela nästa vecka!! Är snart påväg till ridningen. Skoj! Sen blir det att dammsuga hela huset. Lite mindre skoj.. Ska i alla fall chilla gärnet och kolla på mello ikväll!

vintage

2012-02-16 @ 19:51:14
Hejhej! Nu är allting bara chill. Chill, chill, chill. Fredag imorgon + SPORTLOV! Fan va gött! Sticker till Helsingfors på onsdag, så kommer bli bloggtorka då. Kommer hem natten mot söndagen. Så på onsdag blir det nog sista inlägget på en tid. Vi hade franskaprov idag. Failade lite, men gick väl hyfsat bra. Sen innebandy och teater. Hade tänkt sova tidigt idag. Sköönt!

'frosty window

2012-02-15 @ 19:45:58
Hej! Red idag igen dårå. Näst sista inridningen. Rider ännu på fredag. Och sen på min vanliga lektion på lördag. Sen kommer jag inte rida på en månad.. ojojoj. Väärldens chilldag idag. Vi fick se på vänner på engelskan, och vi fick veta vad vi fick i provet. Damn det gick bra i alla fall! Sen bara mattetest, som var skitenkelt. Sen syslöjd, lästimme och musik! Nice. Jag har i alla fall lagt ner ca. 8 timmar totalt på min powerpoint om Irland till geografin. Nåja, är nu nöjd i alla fall! Ska nu plugga franskaprov som vi har imorgon. Må det oxå gå bra!!

la pomme

2012-02-14 @ 18:22:10
Hej, jag är nog världens lyckligaste idag! Hissaprovet var SUUUPERLÄTT!! FATTA VAD LÄTTAD JAG ÄR! Denna vecka blir nog ändå inte så hemsk! :D Imorgon ska jag rida igen då :} Nu ska jag käka kladdis som mammo och lillsyrran bakat!!

2012-02-14 @ 17:41:06

stress, stress, stress!

2012-02-12 @ 16:41:19
Hej. Vill bara säga att denna vecka kommer bli den jobbigaste veckan på hela året. Jag har hissaprov och franskaprov. Mattetest och geografipresentation. Ridning 3 ggr och innebandy 2. Teaterlektion.. missade jag något? omg.. Hur ska jag överleva? Kommer inte ha tid till något annat än plugg och träning.. Men gud så skönt det kommer vara när veckan är slut, då blir det sportlov!! Äntligen säger jag bara. Jahapp, nu ska jag väl nörda klart med hissainstuderingsfrågorna, och typ läsa boken. SKULLE VERKLIGEN INTE PALLA, MEN SATAN DET SKA GÖRAS!!

water bubbles

2012-02-11 @ 22:13:20
Hej, hej, hej & hej. Ridning som vanligt idag, med en snabb liten Ramia. Hihi. Signe kom hit efter det, vi gjorde instuderingsfrågor till hissaprovet. Sen glodde vi lite på mello. Är grymt trött, och hade tänkt gå och lägga mig tidigt idag, får se hur det blir med det ^^

bildtorka..

2012-02-10 @ 18:52:54
Nu har jag ridit för andra gången denna vecka, den sista imogon! ^^ Sen bara om igen nästa vecka med 3 ridningar. Sen är alla mina avbokningar bortridna!! HAHA. Storasyster har massa vänner här, så jag sitter och trycker i mitt rum jag ^^ Ska i alla fall chilla gärnet!!

please, give me summer!

2012-02-09 @ 19:57:25
Idag i skolan fick jag värsta panikattacker. Jag måste andas häftigt, och mådde inte alls så bra. Det var som att jag hade människofobi, fast jag inte alls har det. Lite läskigt var det. Så jag var inte med idag och spelade innebandy, utan satt bredvid och tittade på :) Sen var det oxå teater idag, roligt som vanligt! Nu sitter jag på glosor.eu och övar på engelskaorden som vi har till engelskaprovet imogon. Hoppas att provet går bra!!

dance, dance, dance!

2012-02-08 @ 19:42:39

Halloj! Hanna laddade upp min "macarena"-bild på we♥it igår, och jag fick massor (hhaa, inte ens över hundra, men mycket för mig!!) med unika besökare! :D Roligt! Mammi fyller år idag oxå, så vi har ätit mumsmiddag och min goda cheescake!!! jag var oxå och red in en av mina 4 inridningar som jag har :) Rider oxå på fredag, nästa onsdag och nästa fredag ^^ Ska nu försöka skriva lite om Irland (geografiarbete) men jag skulle inte palla..

"svar på kommentar"

2012-02-07 @ 15:06:31
Alltså seriöst, ville du någon eller? Jävligt lågt att kommentera med "anonym". Seriöst det löjligaste man kan göra. Står du inte upp för vad du säger eller?

floorball for life!

2012-02-06 @ 16:21:30
shashashasha.. åjåjåj.. <-- fult! Ska snaart på innebandy! Mitt liv alltså ♥ Idag hade vi cirkelträning på idrotten, var väl lagom jobbigt :} Seeeen bara chillipill! Alltså har verkligen inget att skriva om nuså..

heeey, macarena!

2012-02-05 @ 16:26:00
Halloj!! [ gif:en är från vår tjejkväll, när bruttorna dansar till macarena.. ;) ] Varit i kyrkan idag. Det var gospelmässa, och jag hade svårt att inte börja gråta.. men jag lyckades hålla mig ^^ har chillat idag, och tänker göra hissauppgifter ikväll.. skoj? neeedå!

"If you can chill, chill."

2012-02-04 @ 17:34:04
Shobre. Det var en härlig ridlektion i -15 grader! Låren var röda av köld när jag kom hem :{ Men roligt var det nog allt. Vi skulle egentligen farit till stugan idag, men jag protesterade, så vi stannade hemma. Syster och hennes pojkvän är i Sverige, så dom kommer ikväll oxå. Hade tänkt att kolla melodifestivalen. haha, sånt jag kollar varje år! ^^ nööörd!

iPhone, please?

2012-02-03 @ 19:19:04
[celines söndriga yuppienalle underst (<3)]
Äntligen fredag säger jag bara! Lite trög dag, men med helt okej chill timmar. Bara dubbeltimme hissa som tar kål på mig. Usch!! Fick helt plötsligt 150 euro av min mormor idag, tack så mycket! Puss på dig! ♥ Imorgon blir det ridning. Om det inte är -18 grader såattsäga. Tycker ni att jag överanvänder utropstecken? Själv måste jag anstränga mig för att inte ha det i slutet av varje mening! <-- upps.. Men seriöst. Aja, (<-- skriver jag i slutet av varje inlägg) nu ska jag gå och firra mig en toast. Mums!

grr..

2012-02-02 @ 19:23:43
Haloj! Skolan gick snabbt. På franskan hade vi rickard, där jag och signe fick skrattattack. Sen hade vi två timmar till med rickard. Geografi denna gång. Chill. Sen gick jag och signe hem till mig, och åkte sen till innebandyn. Sen efter innebandyn åt jag middag och sen stack jag till teaterskolan. Och nu har jag kommit hem, och har chillat gärnet. :]

some love one, some love two. I love one, and that is you

2012-02-01 @ 17:03:07
{gammal, visad bild}
Halloj! Kort dag, från 9-2. Lovelovelove! Vi kollade på Vänner på engelskan :) Sen hade vi matte, och det gick snabbt. Fick då oxå veta att jag hade alla rätt på matteprovet :D Härligt!! Så hade vi geografiprov. Det gick helt okej :] Sen chill syslöjd, christel bara babblade och så. Och sen musik. Jag var i signes grupp för att hjälpa till med sången, eftersom jannica gick hem. Och sången gick nog bra oxå!! Sen gick jag med signe till Svarta Katten. Där tog jag en After Eight-kaka som var supermumsiiig! Nu ska jag gå i duschen, och den ska jag plugga häcken av mig på kartförhöret vi har imogon!!!!!!