i will bind you

2012-04-29 / 20:47:34 / foto - natur

Hej! Har chillat ässet av mig idag ^^ Så jäkla skönt att vara ledig imorgon och på tisdag!! Imorgon ska jag väl till stugan och tråka sönder. Har suttit och lyssnat på Lana Del Rey medans jag ritat idag. Gäälet va trött man blir av att rita. Ska kanske lägga mig lite tidigare idag. Det skulle vara skönt :}

painting

2012-04-28 / 17:26:42 / foto - teckningar

Har målat denna bild på bildkonsten i skolan. Dålig kvalité eftersom den är tagen med mobilkameran, menmen ^^
Uteritt idag på ridningen. Har alltid varit ganska rädd för att rida ut. Kanske eftersom jag en gång flög av, svimmade och typ fick lite hjärnskakning. Kommer inte ihåg nåt från efter att jag föll av. Scary. Men idag hade jag Pola och hon var riktigt duktig!! :D Ska snart to Signe's place och käka tacos och mysa. hadegött!

christmasballs?

2012-04-27 / 23:43:02 / foto - djur


oredigerad bild!!!
Skööön dag! Och nu ledigt i 4 dagar! AWESOME. Nu är jag astrött, så jag ska sova. Imorgon blir det ridning :) hihi. Försökte få en bild från telefonen till datorn, men det ville inte fungera, så får ta den en annan gång ^^

xoxo.

2012-04-26 / 20:08:27 / foto - hästar


Usch va söt bild!!
Kollade just klart säsong 3 av GG. Alltså OMG. Dog Chuck eller vadfan? Aja. Teaterföreställning idag. Gick ganska bra tror jag! (; 9 till 20 över tolv är inte en så pjåkig skoldag heller ;) Ska nu firra biologiläxan, och sen sooova. Är ASTRÖTT!! Godnatt!

 


my day, is your day

2012-04-25 / 21:06:30 / foto - ätbart
Bakade drömtårta och "cupcake's" på HK'n idag! :) Gott som fan. Nån föreläsning var det idag oxå. Lite långtråkig faktsikt.. Imorgon blir det och träffa Alexander Bard xD HAHA. Nejmen han ska komma på sjöfartensdag (eller vadfan det nu heter) och åttorna ska åka först till Alandica, och sen till Arken och äta, och sen vidare till det nya sjöfarstmuseét!! :D nice som fan. 9-1 oxå!! Och sen är det sista innebandyträningen imorgon :( Och sista teatern. Så det blir "uppvisning" för typ min och Alexandras familj ^^ Ingen annan sku komma typ såatt :p

polaroid.

2012-04-24 / 19:57:32 / foto - ätbart
Hej. Jag är SÅ trött och slut. Ska nu kolla top model. Sen läsa igenom svenskapresentationen och sedan svenskaprovet. Åh. Orkar inteeee.

cute little boy!

2012-04-23 / 20:18:42 / foto - människor
Hej. Skoldagen gick härligt fort. Klockan 3 blev det oxå att stanna i skolan för en extra svenskatimme nu innan provet. Och jag är glad att jag gick dit ^^ Nu ska jag duscha och göra alla freakin' läxor, och sen ---> Natti, natti!! :D

new header

2012-04-22 / 00:13:36 / övrigt
[sorry, men det blev ingen bild denna gång..]
Som ni kanske ser så ändrade jag headern. Hahah, ful och tillfällig!!! Red NISSEEEEH idag. Skänkelvikning. Kul, eller? HAHA. Sen cheykväll hos Ebba!! Azuum. Rikit skoj! Nu är jag äckeltrött, så ska dega i sängen och lyssna på musik i nån timme, sen sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3

she's so pretty!

2012-04-20 / 22:30:44 / foto - människor
Äckligt va söt min lillasyster är!
Heej. Nu är jag ganska trött, men är sugen på att rita, men har verkligen ingen inspiration, såå.. Vi får se hur det blir med det ^^ Ridning imorgon, och det ska bli skönt, kul.. w/e. Har inte ridit på 2-3 veckor såatt.

lollipop

2012-04-19 / 19:44:30 / foto - ätbart
Stannade hemma idag, mådde inte så bra. Borde ha pluggat fysik hela dagen, men det fick bli GG istället. Teater var jag oxå på. Vi trodde det skulle vara genrep, men aa.. Det blev det inte såatt. Skönt med fredag imorgon. Päronen och lillsyrran sticker till stugan. Det är oxå skönt. Ska bli skönt att få rida på lördag oxå. SKÖÖÖNT! Hahah. En sak som är lite mindre skönt är ju att vi har fysikprov imorgon. Så jag ska nog dejta fysikboken och sängen. Ooh, threesome!! HAHA. Gonatt!!

me and "my" horse!!!

2012-04-17 / 20:52:53 / foto - hästar
Ina har fotaaaaat! (:
HEEEJ. Jag ska börja droga! 3 burana om dagen!! Härligt! Haha. Kommer inte iaf att ha ont i foten då, så det är ju skönt ^^ Imorgon blir det PLÄTTSTEKNING PÅ HÖG NIVÅ I HK:SALEN! Sen blire föreläsing om.. justdet, läsning xD Senså syslöjd och sen blire å sluta klockan ett, azum! Chill med signe efter skolan, sen ner på stan och cutta signe i naveln <--- lät inte så mysigt! Aja, see u lateeer!

orange butterflyy

2012-04-16 / 20:16:39 / foto - djur
Halihalå! Elevlektionen idag gick nog ganska bra! Alla verkade tycka att det var skoj i alla fall :) [TUMMEN UPP] Matteprov imorgon, och jag glömde inte alls boken i skolan ^^ Nåja, jag kan det nog ändå, ganska lätt (: Sluta två, för jag skulle och röntga foten. Chill var det, sen åkte vi till sportcenter och firrade sulor anpassade till mina fötter. Haha, gick väl ok. Sen heeem och glutta GG! Jag blev lite förvånad när det var en tjej som hette Kira där! :D Hihuu.

c'est Pâques

2012-04-15 / 18:47:33 / foto - ätbart
HALLOJ. Suttit inne flera dagar i streck pga. min fot. Haft den galet mycket tejpad. Tog bort det idag, och börjar redan få lite känningar.. Men vi ska å "rönka" (XD) imorgon såatt.. Imorgon ska jag och Signe ha elevlektion i baltichallen, innebandy ska vi ha! (: Kommer inte kunna vara med och träna, men kan ju instruera ändå ^^

fredagen den trettonde

2012-04-13 / 20:08:42 / övrigt
Det har verkligen varit fredagen den trettonde för mig. Stannade hemma från skolan, åkte till sjukhuset för att kolla upp min fot. Och såklart hade jag kanske fått i mig för lite mat, och tyckte att sjukhuset var obehagligt, så jag svimmade, FAST jag satt. Lyckad man är. Kändes som att jag sov. Jag hann drömma tillochmed XD HAHA. Fuult. Men har mått sisådär hela dagen. Lite feber har jag nu oxå + en tejpad fot. Aja, ska kolla film med syster när hon kommer hem. Skönt med helg oxå! (:

PAIN!

2012-04-12 / 19:22:10 / övrigt
Alltså seriöst. Dagen har varit PISS. Till innebandyn efter skolan, fast jag hade ont i foten. Höll träningen med Signe för de små. Sen var det ju teater oxå. Haltade runt på scenen, haha great! Och vad gör jag inte då när jag kommer hem. Jo, jag kryper upp till mitt rum (bokstavligen) och lägger mig på sängen och GRÅTER. Ni skulle bara veta hur den jäveln värker!!! Pappa blev helt förskräckt när han kom in och såg mig ligga där och gråta. Han gav mig en burana och lite kvällsmål. Nu tänker jag bara lägga mig i sängen, läsa läxorna, och sen sova. Usch va skönt det kommer bli. Mamma skulle boka tid till röntgen. Har röntgat den förut, utan resultat. Läkarna vi varit till tror inte att det är något, en idrottsskada möjligen. Men efter 2 fkn' år? Jag vet att det fan är nånting därinne som inte riktigt står rätt till. Ni ska fan vara glada att ni har två hela fötter!! (okej, inte Hanna, vi kan lida tillsammans) Usch säger jag bara. Mm, fint klagoinlägg, men ville bara få ut mig all smärta som finns inne i min fot ;p Aja, hejdå!

oh great kvalité!

2012-04-11 / 19:50:31 / foto - hästar
Hanna Panna Kaffekanna har fotat denna bild oxå! :) Från tävlingen i måndags.
Halloj! Ojojoj va ont i foten jag haft idag. USCH säger jag bara. Har knappt kunnat stå på den.. Chattat med söta people och duschat just. Ska nu firra läxorna och sedan lägga mig TIDIGT! Puss!

kjut pöuni ♥

2012-04-10 / 19:58:04 / foto - hästar
Hanna min vän har fotat bilden! :) Från tävlingen igår! (:
Hejhej! Ont i foten som alla dager nuförtiden. Så kunder inte vara med på stafetträningen.. Åh.. Blir så fkn' irriterad.. :( Skönt med onsdag imorgon ♥ Kvällen har spenderats framför youtube.com/lillabloggen. USCH VA KUL DET ÄR. Sitter i mitt rum och garvar, men försöker att inte garva så högt så att nån kommer in och frågar vad jag gör. HAHA. Tidsfördriv FTW ♥. Nuuuu.. så.. ska jag? Vad ska jag göra nu? Jonej som man skulle sagt här på Åland. Hejdå!!

i'm number three

2012-04-09 / 16:20:05 / foto - saker
Hej! Vart på stallet hela morgonen. Tävlade ju! :) Och jag kom trea! :D Asnöjd, eftersom det var första gången nånsin jag tävlade. Nog för att det bara var 6 st. med i dressyren, men ändå bra! Failade stort på volterna i galoppen.. Tyckte tydligen att jag skulle göra små volter, så dom blev typ 10 m, fast de skulle vara 20.. -.-' irriterande.. Men jag kan inte vara annat än nöjd ändå! (: Men nu är jag skittrött, tänker lägga mig på sängen och läsa. Hejdå!

fly, fly, up to the sky

2012-04-07 / 22:51:46 / foto - djur
Hejo, har inte haft tid att blogga. Eller kanske jag haft, men har varit på stugan, med lite halvtillgång till internet :} Imorgon sticker jag till stallet. Tidigt antar jag, eftersom min farfor ville åka tidigt ut till stugan, och jag kommer inte dit på något annat sätt än att åka med henne.. Aja, blir väl bra detrå. På måndag är det ju tääävling!! Omg, första gången!! ;] Modig_chey_97! Haha! Får se hur det går. Fick veta av Ida (eftersom att startlistan inte kommit upp på hemsidan) att jag ska ha Alice, vilket jag tycker att är bra, eftersom jag önskade henne som första ^.^ Hihi. GLAD PÅSK!

lonely fisherman

2012-04-04 / 18:59:32 / foto - natur
Hej! Chill dag somvanliga onsdagar :) Hk x3 och syslöjd x2 :) Sen chiiiiill svenskaaa. Nice! Gick med signe till banhudberget efter skolan, och efter middagen. Haha. Efter skolan skulle vi bara göra en "Naturruta" som Rickard tvingat oss göra ^^ Aja, lov efter skolan imorgon! Sköönt! På måndag ska jag tävla dressyr oxå, haha, undrar hur det går, första gången ju! ^^ Wish me luck!!

my heart is refusing me

2012-04-03 / 20:22:31 / foto - ätbart
HAHA. Hela skoldagen var alla helt galna. Nån (antagligen lärarna) hade gömt påskägg i hela skolan. Stora var de oxå, fulla med godis. HAHA. Galet. Själv hittade jag ingen, men jag letade inte heller så :P Kul skola vi har!! ;D Hela skoldagen gick oxå åt att halta runt som en flodhäst. Kunde verkligen inte gå normalt. Kan ju fortfarande inte gå normalt, såatt. Har stafetträning imorgon oxå, får se hur det går då.. HK IMORGON!! FTW! Vi slipper påskbuffé, det är ju ändå inte sådär jättegott. Och memma gillar jag inte heller. Fast jag tar det varje år? Cp av mig eller va? Jäjä, ska njuta av en kväll utan läxor nuva. See u!

ben & jerry's for life.

2012-04-02 / 20:06:59 / foto - ätbart
Alltså wft. Snöyra typ hela dagen? -.-' Gick ut med syster. Runt ytternäs-östernäs. Benen var röda och bortdomnade när jag kom hem. Is i håret hade jag oxå. Så jag tog en varm dusch, sen drack jag smoothie och kollade på Ponnyakuten på SvtPlay. Vill ni veta en sak oxå? I lördags åt jag för första gången i mitt liv en... BEN & JERRY's. Makalöst, inte sant? HAHA, jag vet att jag är efter. Behöver inte kommenteras. Men gott var det iaf!! :D

h - o - r - s - e - s

2012-04-01 / 16:23:01 / foto - hästar
söta Emelina och Pluto!
Omg, första april redan ^^ Satt uppe halva natten och chattade med Isak. Haha ^^ Somnade först 6 :s upps. Nu känns det oxå som att jag är sjuk. Snöar gör det oxå?! Omg..

yee

2012-04-01 / 02:41:59 / övrigt
Vart på Hungergames ikväll, åkte hem till min söta mormor och morfar, kollat tv och chattat med people, ska snart sova :)

ARKIV kira ~ photography © -

i will bind you

2012-04-29 @ 20:47:34

Hej! Har chillat ässet av mig idag ^^ Så jäkla skönt att vara ledig imorgon och på tisdag!! Imorgon ska jag väl till stugan och tråka sönder. Har suttit och lyssnat på Lana Del Rey medans jag ritat idag. Gäälet va trött man blir av att rita. Ska kanske lägga mig lite tidigare idag. Det skulle vara skönt :}

painting

2012-04-28 @ 17:26:42

Har målat denna bild på bildkonsten i skolan. Dålig kvalité eftersom den är tagen med mobilkameran, menmen ^^
Uteritt idag på ridningen. Har alltid varit ganska rädd för att rida ut. Kanske eftersom jag en gång flög av, svimmade och typ fick lite hjärnskakning. Kommer inte ihåg nåt från efter att jag föll av. Scary. Men idag hade jag Pola och hon var riktigt duktig!! :D Ska snart to Signe's place och käka tacos och mysa. hadegött!

christmasballs?

2012-04-27 @ 23:43:02


oredigerad bild!!!
Skööön dag! Och nu ledigt i 4 dagar! AWESOME. Nu är jag astrött, så jag ska sova. Imorgon blir det ridning :) hihi. Försökte få en bild från telefonen till datorn, men det ville inte fungera, så får ta den en annan gång ^^

xoxo.

2012-04-26 @ 20:08:27


Usch va söt bild!!
Kollade just klart säsong 3 av GG. Alltså OMG. Dog Chuck eller vadfan? Aja. Teaterföreställning idag. Gick ganska bra tror jag! (; 9 till 20 över tolv är inte en så pjåkig skoldag heller ;) Ska nu firra biologiläxan, och sen sooova. Är ASTRÖTT!! Godnatt!

 


my day, is your day

2012-04-25 @ 21:06:30
Bakade drömtårta och "cupcake's" på HK'n idag! :) Gott som fan. Nån föreläsning var det idag oxå. Lite långtråkig faktsikt.. Imorgon blir det och träffa Alexander Bard xD HAHA. Nejmen han ska komma på sjöfartensdag (eller vadfan det nu heter) och åttorna ska åka först till Alandica, och sen till Arken och äta, och sen vidare till det nya sjöfarstmuseét!! :D nice som fan. 9-1 oxå!! Och sen är det sista innebandyträningen imorgon :( Och sista teatern. Så det blir "uppvisning" för typ min och Alexandras familj ^^ Ingen annan sku komma typ såatt :p

polaroid.

2012-04-24 @ 19:57:32
Hej. Jag är SÅ trött och slut. Ska nu kolla top model. Sen läsa igenom svenskapresentationen och sedan svenskaprovet. Åh. Orkar inteeee.

cute little boy!

2012-04-23 @ 20:18:42
Hej. Skoldagen gick härligt fort. Klockan 3 blev det oxå att stanna i skolan för en extra svenskatimme nu innan provet. Och jag är glad att jag gick dit ^^ Nu ska jag duscha och göra alla freakin' läxor, och sen ---> Natti, natti!! :D

new header

2012-04-22 @ 00:13:36
[sorry, men det blev ingen bild denna gång..]
Som ni kanske ser så ändrade jag headern. Hahah, ful och tillfällig!!! Red NISSEEEEH idag. Skänkelvikning. Kul, eller? HAHA. Sen cheykväll hos Ebba!! Azuum. Rikit skoj! Nu är jag äckeltrött, så ska dega i sängen och lyssna på musik i nån timme, sen sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3

she's so pretty!

2012-04-20 @ 22:30:44
Äckligt va söt min lillasyster är!
Heej. Nu är jag ganska trött, men är sugen på att rita, men har verkligen ingen inspiration, såå.. Vi får se hur det blir med det ^^ Ridning imorgon, och det ska bli skönt, kul.. w/e. Har inte ridit på 2-3 veckor såatt.

lollipop

2012-04-19 @ 19:44:30
Stannade hemma idag, mådde inte så bra. Borde ha pluggat fysik hela dagen, men det fick bli GG istället. Teater var jag oxå på. Vi trodde det skulle vara genrep, men aa.. Det blev det inte såatt. Skönt med fredag imorgon. Päronen och lillsyrran sticker till stugan. Det är oxå skönt. Ska bli skönt att få rida på lördag oxå. SKÖÖÖNT! Hahah. En sak som är lite mindre skönt är ju att vi har fysikprov imorgon. Så jag ska nog dejta fysikboken och sängen. Ooh, threesome!! HAHA. Gonatt!!

me and "my" horse!!!

2012-04-17 @ 20:52:53
Ina har fotaaaaat! (:
HEEEJ. Jag ska börja droga! 3 burana om dagen!! Härligt! Haha. Kommer inte iaf att ha ont i foten då, så det är ju skönt ^^ Imorgon blir det PLÄTTSTEKNING PÅ HÖG NIVÅ I HK:SALEN! Sen blire föreläsing om.. justdet, läsning xD Senså syslöjd och sen blire å sluta klockan ett, azum! Chill med signe efter skolan, sen ner på stan och cutta signe i naveln <--- lät inte så mysigt! Aja, see u lateeer!

orange butterflyy

2012-04-16 @ 20:16:39
Halihalå! Elevlektionen idag gick nog ganska bra! Alla verkade tycka att det var skoj i alla fall :) [TUMMEN UPP] Matteprov imorgon, och jag glömde inte alls boken i skolan ^^ Nåja, jag kan det nog ändå, ganska lätt (: Sluta två, för jag skulle och röntga foten. Chill var det, sen åkte vi till sportcenter och firrade sulor anpassade till mina fötter. Haha, gick väl ok. Sen heeem och glutta GG! Jag blev lite förvånad när det var en tjej som hette Kira där! :D Hihuu.

c'est Pâques

2012-04-15 @ 18:47:33
HALLOJ. Suttit inne flera dagar i streck pga. min fot. Haft den galet mycket tejpad. Tog bort det idag, och börjar redan få lite känningar.. Men vi ska å "rönka" (XD) imorgon såatt.. Imorgon ska jag och Signe ha elevlektion i baltichallen, innebandy ska vi ha! (: Kommer inte kunna vara med och träna, men kan ju instruera ändå ^^

fredagen den trettonde

2012-04-13 @ 20:08:42
Det har verkligen varit fredagen den trettonde för mig. Stannade hemma från skolan, åkte till sjukhuset för att kolla upp min fot. Och såklart hade jag kanske fått i mig för lite mat, och tyckte att sjukhuset var obehagligt, så jag svimmade, FAST jag satt. Lyckad man är. Kändes som att jag sov. Jag hann drömma tillochmed XD HAHA. Fuult. Men har mått sisådär hela dagen. Lite feber har jag nu oxå + en tejpad fot. Aja, ska kolla film med syster när hon kommer hem. Skönt med helg oxå! (:

PAIN!

2012-04-12 @ 19:22:10
Alltså seriöst. Dagen har varit PISS. Till innebandyn efter skolan, fast jag hade ont i foten. Höll träningen med Signe för de små. Sen var det ju teater oxå. Haltade runt på scenen, haha great! Och vad gör jag inte då när jag kommer hem. Jo, jag kryper upp till mitt rum (bokstavligen) och lägger mig på sängen och GRÅTER. Ni skulle bara veta hur den jäveln värker!!! Pappa blev helt förskräckt när han kom in och såg mig ligga där och gråta. Han gav mig en burana och lite kvällsmål. Nu tänker jag bara lägga mig i sängen, läsa läxorna, och sen sova. Usch va skönt det kommer bli. Mamma skulle boka tid till röntgen. Har röntgat den förut, utan resultat. Läkarna vi varit till tror inte att det är något, en idrottsskada möjligen. Men efter 2 fkn' år? Jag vet att det fan är nånting därinne som inte riktigt står rätt till. Ni ska fan vara glada att ni har två hela fötter!! (okej, inte Hanna, vi kan lida tillsammans) Usch säger jag bara. Mm, fint klagoinlägg, men ville bara få ut mig all smärta som finns inne i min fot ;p Aja, hejdå!

oh great kvalité!

2012-04-11 @ 19:50:31
Hanna Panna Kaffekanna har fotat denna bild oxå! :) Från tävlingen i måndags.
Halloj! Ojojoj va ont i foten jag haft idag. USCH säger jag bara. Har knappt kunnat stå på den.. Chattat med söta people och duschat just. Ska nu firra läxorna och sedan lägga mig TIDIGT! Puss!

kjut pöuni ♥

2012-04-10 @ 19:58:04
Hanna min vän har fotat bilden! :) Från tävlingen igår! (:
Hejhej! Ont i foten som alla dager nuförtiden. Så kunder inte vara med på stafetträningen.. Åh.. Blir så fkn' irriterad.. :( Skönt med onsdag imorgon ♥ Kvällen har spenderats framför youtube.com/lillabloggen. USCH VA KUL DET ÄR. Sitter i mitt rum och garvar, men försöker att inte garva så högt så att nån kommer in och frågar vad jag gör. HAHA. Tidsfördriv FTW ♥. Nuuuu.. så.. ska jag? Vad ska jag göra nu? Jonej som man skulle sagt här på Åland. Hejdå!!

i'm number three

2012-04-09 @ 16:20:05
Hej! Vart på stallet hela morgonen. Tävlade ju! :) Och jag kom trea! :D Asnöjd, eftersom det var första gången nånsin jag tävlade. Nog för att det bara var 6 st. med i dressyren, men ändå bra! Failade stort på volterna i galoppen.. Tyckte tydligen att jag skulle göra små volter, så dom blev typ 10 m, fast de skulle vara 20.. -.-' irriterande.. Men jag kan inte vara annat än nöjd ändå! (: Men nu är jag skittrött, tänker lägga mig på sängen och läsa. Hejdå!

fly, fly, up to the sky

2012-04-07 @ 22:51:46
Hejo, har inte haft tid att blogga. Eller kanske jag haft, men har varit på stugan, med lite halvtillgång till internet :} Imorgon sticker jag till stallet. Tidigt antar jag, eftersom min farfor ville åka tidigt ut till stugan, och jag kommer inte dit på något annat sätt än att åka med henne.. Aja, blir väl bra detrå. På måndag är det ju tääävling!! Omg, första gången!! ;] Modig_chey_97! Haha! Får se hur det går. Fick veta av Ida (eftersom att startlistan inte kommit upp på hemsidan) att jag ska ha Alice, vilket jag tycker att är bra, eftersom jag önskade henne som första ^.^ Hihi. GLAD PÅSK!

lonely fisherman

2012-04-04 @ 18:59:32
Hej! Chill dag somvanliga onsdagar :) Hk x3 och syslöjd x2 :) Sen chiiiiill svenskaaa. Nice! Gick med signe till banhudberget efter skolan, och efter middagen. Haha. Efter skolan skulle vi bara göra en "Naturruta" som Rickard tvingat oss göra ^^ Aja, lov efter skolan imorgon! Sköönt! På måndag ska jag tävla dressyr oxå, haha, undrar hur det går, första gången ju! ^^ Wish me luck!!

my heart is refusing me

2012-04-03 @ 20:22:31
HAHA. Hela skoldagen var alla helt galna. Nån (antagligen lärarna) hade gömt påskägg i hela skolan. Stora var de oxå, fulla med godis. HAHA. Galet. Själv hittade jag ingen, men jag letade inte heller så :P Kul skola vi har!! ;D Hela skoldagen gick oxå åt att halta runt som en flodhäst. Kunde verkligen inte gå normalt. Kan ju fortfarande inte gå normalt, såatt. Har stafetträning imorgon oxå, får se hur det går då.. HK IMORGON!! FTW! Vi slipper påskbuffé, det är ju ändå inte sådär jättegott. Och memma gillar jag inte heller. Fast jag tar det varje år? Cp av mig eller va? Jäjä, ska njuta av en kväll utan läxor nuva. See u!

ben & jerry's for life.

2012-04-02 @ 20:06:59
Alltså wft. Snöyra typ hela dagen? -.-' Gick ut med syster. Runt ytternäs-östernäs. Benen var röda och bortdomnade när jag kom hem. Is i håret hade jag oxå. Så jag tog en varm dusch, sen drack jag smoothie och kollade på Ponnyakuten på SvtPlay. Vill ni veta en sak oxå? I lördags åt jag för första gången i mitt liv en... BEN & JERRY's. Makalöst, inte sant? HAHA, jag vet att jag är efter. Behöver inte kommenteras. Men gott var det iaf!! :D

h - o - r - s - e - s

2012-04-01 @ 16:23:01
söta Emelina och Pluto!
Omg, första april redan ^^ Satt uppe halva natten och chattade med Isak. Haha ^^ Somnade först 6 :s upps. Nu känns det oxå som att jag är sjuk. Snöar gör det oxå?! Omg..

yee

2012-04-01 @ 02:41:59
Vart på Hungergames ikväll, åkte hem till min söta mormor och morfar, kollat tv och chattat med people, ska snart sova :)