my englandtrip part 2

2013-01-14 / 21:32:00 / foto - människor
Midsommar. Gud vilken härlig dag det var! På dagen så dansade alla svenska grupper ringdans runt en mini-midsommarstång på vår samlingsplats. Alla andra fattade ingenting ^^ På kvällen var det vattenkrig på stranden. Jag var själv inte med, men tog bilder som ni ser. Efter det hade jag en fin kväll med Signe, Alina, Paulina och jordgubbar ^^. Vi satt på ett ställe nära den här stranden, ganska högt upp, så man kunde se havet och mot centrumet av Torquay. Där hade vi det mysigt. Vi skratta hela tiden och pratade om allt och inget. Tog lite fina bilder och så :)
haha, söt bild på mig och Alina ^^
Det här var stället vi alltid samlades vid. "Vi samlas vid fontänen" brukade vi säga ^^
Vi for också till denna mysiga stad - Brixham. Vi gjorde en townquiz, sen köpte vi jordgubbar choklad och chips och gick till en kalkstrand och satte oss ner :)
Model Village var en stor miniatyrstad. Man gick runt och såg byar och sånt i miniatyr ^^ På den här stället såg vi också en snutt av en film i "4D". Hahah.
Vägen till EF beachclub var så himla fin. Vilken otrolig utsikt det var.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Där nere på stranden fanns beachclub'en.
Om man ville kunde man ta "hissen" upp och ner ^^ Neråt var det ju inte så jobbigt att gå, men upptåt måste det var varit! Men man fick en upp-och-ner-resa för 1£ så det var ju inte så dyrt ^^
Så hade vi såklart graduation! :D
Nästsista kvällen gick vi en strandpromenad längs steninga vägan och in och ut genom små borgar som fanns på vägen. Där kunde man bara njuta och leva livet, samtidigt som man fruktade hemresan. Oj vilken kväll det var alltså!!
 
Nu har ni fått höra lite om min englandsresa, kommentera gärna något! :)

Har just varit på innebandy. Vi var 6 stycken idag, men det var kul ändå :) Ingen tidig läggning för mig ikväll :( Buhuuu. Ska nu göra sh-läxan och sedan krypa ner i sängen och sova :)

Kommentarer
Postat av: Ebba

Åh, saknar det något grymt. Så fantastiskt fint var hela resan.

2013-01-14 @ 21:46:55
URL: http://ebbaochlinneax2.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback